- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Συνέντευξη με τον νεοεκλεγέν πρόεδρο του Αγ. Αθανασίου Υδρούσσας κ.Γιάννη Πέτρου

κ. Πέτρου καταρχάς σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το SamosSport.gr για την πρώτη σας συνέντευξη ως πρόεδρος  του Αθλητικού συλλόγου  Αγ. Αθανασίου Υδρούσσας.

Εγώ σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνετε μέσα από την στήλη σας να μιλήσω για τον σύλλογο μας  και να μοιραστώ μαζί σας  σκέψεις  και  απόψεις μου  γύρω από το ποδόσφαιρο.

Ξεκινώντας τη κουβέντα θα θέλαμε να μας συστηθείτε για να σας γνωρίσουμε καλύτερα

 Κατάγομαι από την Υδρούσσα  της Σάμου , είμαι  πατέρας τριών παιδιών και γιατρός, νεφρολόγος στην μονάδα  τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου του νησιού . Τα τελευταία επτά χρόνια ζω στο Καρλόβασι.

Η ενασχόλησή σας με το ποδόσφαιρο από που προέρχεται;

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Καρελάκης θα προσπαθήσουμε να πάμε τον ΑΟ Πολυκράτη εκεί που του αξίζει

Ο νέος προπονητής του ΑΟ Πολυκράτη Γιώργος Καρελάκης σε σύντομες δηλώσεις στο SamosSport,gr για την νέα του ομάδα μας είπε, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί διοίκηση, προπονητές και κυρίως οι ποδοσφαιριστές να πάμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Επίσης μας ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες να προστεθούν στο υπάρχον ρόστερ και τρεις- τέσσερεις ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα. Κλείνοντας ζήτησε την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου του Πυθαγορείου.

Ο Καρελάκης είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B΄, πιστοποιημένος από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σχετικά με την ανάλυση βίντεο και μάνατζερ (SCOUTING) στο ποδόσφαιρο.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Μπάσκετ: Ο Σαμιώτης Δημήτρης Τσιβεριώτης στον Όλυμπο Κορδελιού

Στην ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής προχώρησε ο Όλυμπος Κορδελιού, που ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Σαμιώτη Δημήτρη Τσιβεριώτη.


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Όλυμπος Κορδελιού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του για την αγωνιστική χρονιά 2024-2025 με τον αθλητή Δημήτρη Τσιβεριώτη.
Ο Δημήτρης έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στην θέση του Point Gaurd .
Οι προηγούμενες ομάδες του ήταν η Αναγέννηση Σάμου, το Καρλόβασι Σάμου και η Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας». 

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

ΑΓΣ Διαγόρας Ραχών Ικαρίας: Συλλυπητήρια για τον Δημήτρη Γερολύμου

Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλεκτού φίλου μου Δημήτρη Γερολύμου. Συνεργαστήκαμε άψογα για πολλά χρόνια, τόσο στον Σύνδεσμο Διαιτητών Σάμου, όσο και στην Ικαρία που ερχόταν για πολλά χρόνια στα παιχνίδια του νησιού. Άψογος στην συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων, γνώστης του αντικειμένου, δίκαιος και φιλικός προς τους αθλητές και τους παράγοντες των ομάδων. Ένα κόσμημα του αθλητισμού στη Σάμου. Μακάρι οι νεότεροι διαιτητές να ακολουθήσουν τα βήματά του... Και πάλι συλλυπητήρια.... Καλό ταξίδι Δημήτρη......
Πολίτης Αργύρης Διαγόρας Ραχών Ικαρίας
SamosSport.gr


Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

SamosSport.gr: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Δημήτρη Γερολύμου

Έφυγε μόλις στα 59 του ο φίλος Δημήτρης Γερολύμου , ένας εξαίρετος άνθρωπος παράδειγμα για όλους μας . Ο Δημήτρης υπήρξε πέρα από άνθρωπος και φίλος, εξαιρετικός διαιτητής ποδοσφαίρου, αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Δ΄ εθνική κατηγορία ενώ μετέπειτα έγινε παρατηρητής διαιτησίας και πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Σάμου.
Το SamosSport.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. Γεωργία , Ελευθερία και Ανέστη να ζήσετε να τον θυμάστε.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Βαθέως

ΑΨΕΣΚ Αρίσταρχος: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Δημήτρη Γερολύμου

Να εκφράσουμε τα ειλικρινή θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια για την απώλεια του αγαπητού φίλου Δημητρίου Γερολύμου.
Ένας εξαίρετος άνθρωπος υπηρέτησε με σθένος και πίστη την Πατρίδα μας καθώς υπήρξε στρατιωτικός άφησε όμως ηχηρό αποτύπωμα και παράδειγμα προς όλους εμάς στα γήπεδα ποδοσφαίρου καθώς υπήρξε ένας εξαιρετικός και με ήθος διαιτητής.
Ευχόμαστε ειλικρινά η μνήμη του αγαπητού Δημήτρη να φέρνει θάρρος και ελπίδα στις δύσκολες αυτές στιγμές..
Καλό σου ταξίδι φίλε Δημήτρη..
Με εκτίμηση
ΔΣ ΑΨΕΣΚ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ
SamosSport.gr

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Ετήσιος χορός Α. Σ. Κεραυνού Πλατάνου

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 , ο Αθλητικός Σύλλογος του Κεραυνού Πλατάνου, διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στην πλατεία του χωριού. Με την ορχήστρα του Γιάννη Μπαρμπαρή. Το γλέντι θα ξεκινήσει στις 21:00 . Είσοδος 20 ευρώ με δωρεάν κρασί, για Παιδιά 6-12 ετών 10 ευρώ. Τηλέφωνα κρατήσεων 6946257804, 6983470610, 6944742890

SamosSport.gr

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Α΄ βοηθός προπονητή στον Αστέρα Χαϊδαρίου ο Σαμιώτης Παναγιώτης Γκίλας

Το τεχνικό τιμ του Αστέρα Χαϊδαρίου είναι:
Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγραμματισμού στον Αστέρα Χαϊδαρίου ενόψει της νέας σεζόν 2024-2025, όπου το εν λόγω σωματείο θα λάβει μέρος για 9η σερί σεζόν στην διοργάνωση του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας της Αθήνας.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Χρυσό Μετάλλιο για τον Σαμιώτη Αθλητή του Tang Soo Do Γιάννη Πατινιώτη

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Γιάννη Πατινιώτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Tang Soo Do που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο Σαμιώτης αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τόσο στις φόρμες όσο και στο sparring, αποδεικνύοντας την άριστη προετοιμασία και την αφοσίωσή του στο άθλημα.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Το Τζάμπολ Αγάπης στη Σάμο 10-11 Ιουλίου 2024

Το «Τζάμπολ Αγάπης» ιδρύθηκε από τον προπονητή Ιωάννη Τσουμπρή με την έμπνευση του γιου του Μιχάλη ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας του μπάσκετ για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής, το οποίο ξεκίνησε το 2016.

Η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΥΝΑΝΠ), το Γραφείο Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος, ο Σύλλογος "Μελίσσα" , το Λιμεναρχείου Σάμου και το "Τζάμπολ Αγάπης" διοργανώνουν μια κοινή περιβαλλοντική και αθλητική δράση. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η προώθηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και η ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος μεταξύ των συμμετεχόντων.

Βόλεϊ: Τελικά υπάρχουν υπεύθυνοι για την διάλυση του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου

Ο Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου στο πρωτάθλημα 2022-23 της πρε λιγκ τερμάτισε τρίτος πίσω από την ΑΕΚ και την Καλαμάτα οι οποίες πήραν το εισιτήριο για την Volley League , η ΑΕΚ λόγω χρεών δεν κατάφερε να πάρει την αδειοδότηση από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού για την μεγάλη κατηγορία , έτσι την θέση της βάσει λογικής θα έπρεπε να πάρει ο Κέρκης ή να δοθεί wild card, αλλά τίποτα από τα παραπάνω δεν έγιναν, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών να διεξαχθεί με εννέα ομάδες , μόνο και μόνο να μην ανέβει η ομάδα της Σάμου στην κατηγορία που κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Γιώτης: Με μεγάλη συγκίνηση αποχωρώ από την ενεργό δράση

ΑΠΟ :KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΩΤΗ ΠΡΟΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΑΜΟΥ, Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΣΑΜΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΟΥΡΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.ΣΑΜΟΥ, ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΘΕΜΑ: EYXAΡΙΣΤΗΡΙΟ
Αγαπητοί φίλοι,
Με μεγάλη συγκίνηση αποχωρώ από την ενεργό δράση.
Ένας κύκλος ζωής έκλεισε. Σίγουρα θα μπορούσα να προσφέρω 2 με 3 χρόνια ακόμη αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Δαγκλής: «Επιμένουμε παρά τις δυσκολίες»

Ο Δημήτρης Δαγκλής είναι εδώ και κάποια χρόνια η ψυχή της Σάμος Futsal, της ομάδας από το νησί του ανατολικού Αιγαίου η οποία μετέχει στη Futsal League ανελλιπώς για μία τετραετία. Ο Σαμιώτης παράγοντας, μαζί με τον πρώτο πρόεδρο του συλλόγου Νάσο Σβαρνιά, έφτιαξαν αυτή την ομάδα με πολύ μεράκι και με το ίδιο πάθος, κόντρα στις όποιες αντιξοότητες, προσπαθεί να διατηρήσει αναμμένη τη φλόγα για το futsal.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

O Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του team manager στον Αθλέων

Ανακοίνωση
Ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύνδεσμος Σάμου << Ο ΑΘΛΕΩΝ >> ανακοινώνει με συγκίνηση την αποχώρηση του Λάμπρου Παπαδημητρίου από την ενεργή δράση στο χώρο της καλαθοσφαίρισης. Μετά από μία καριέρα γεμάτη στο Σαμιακό μπάσκετ , ο Λάμπρος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να συνεχίσει την πορεία του στο άθλημα από μια διαφορετική θέση.