- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Γιώτης: Με μεγάλη συγκίνηση αποχωρώ από την ενεργό δράση

ΑΠΟ :KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΩΤΗ ΠΡΟΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΑΜΟΥ, Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΣΑΜΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΟΥΡΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.ΣΑΜΟΥ, ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΘΕΜΑ: EYXAΡΙΣΤΗΡΙΟ
Αγαπητοί φίλοι,
Με μεγάλη συγκίνηση αποχωρώ από την ενεργό δράση.
Ένας κύκλος ζωής έκλεισε. Σίγουρα θα μπορούσα να προσφέρω 2 με 3 χρόνια ακόμη αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται.
Η απόφαση να αποχωρήσω δεν ήταν εύκολη, όμως έφτασε η στιγμή που ένιωσα ότι έπρεπε να αφιερώσω προσωπικό χρόνο σε άλλες υποχρεώσεις, προσωπικές και οικογενειακές.
Η πορεία μου στο χώρο της διαιτησίας υπήρξε για μένα μια ευκαιρία να συμβάλλω με όλη μου την καρδιά στην ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Η ακεραιότητα, η αντικειμενικότητα και η ακρίβεια δεν ήταν μόνο υποχρεώσεις μου, αλλά αξίες που προσπάθησα να μεταδώσω σε κάθε παιχνίδι, με στόχο να προσφέρω ένα δίκαιο και ευχάριστο περιβάλλον για τους αθλητές και τους φιλάθλους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΣΑΜΟΥ, τις Διοικήσεις, τους παίχτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους των σωματείων – συλλόγων της Σάμου και της Ικαρίας, τον αντιπρόεδρο της Τ.Ε. Αλέξη Τσιούρα ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στο Σαμιακό μπάσκετ, τον Νίκο Οικονόμου ο οποίος μέσα από τις μεταδόσεις των αγώνων του ήταν η πυξίδα και ο φάρος για να βλέπουμε τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Για το τέλος άφησα τους συναδέλφους μου, παλιούς και νέους, ενεργοί και μη ενεργοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεργασία μας, με τις καλές και τις κακές στιγμές. Να μην ξεχνάτε την ιστορία και το παρελθόν της διαιτησίας της Σάμου. Όπως λέει και ο λαός μας «Λαός που ξεχνάει την ιστορία και το παρελθόν του δεν έχει μέλλον». Η διαιτησία στη Σάμο έχει κάνει άλματα. Συνεχίστε με ζήλο, με μεράκι και αγάπη για το λειτούργημα το οποίο εκτελείται. Να είστε σίγουροι ότι τα καλύτερα έρχονται.
Σας εύχομαι να έχετε υγεία προσωπική και οικογενειακή και σας ευχαριστώ για όλα.
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Γιώτης
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: