- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

O Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του team manager στον Αθλέων

Ανακοίνωση
Ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύνδεσμος Σάμου << Ο ΑΘΛΕΩΝ >> ανακοινώνει με συγκίνηση την αποχώρηση του Λάμπρου Παπαδημητρίου από την ενεργή δράση στο χώρο της καλαθοσφαίρισης. Μετά από μία καριέρα γεμάτη στο Σαμιακό μπάσκετ , ο Λάμπρος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να συνεχίσει την πορεία του στο άθλημα από μια διαφορετική θέση.

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε ότι ο Λάμπρος Παπαδημητρίου αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager του συλλόγου μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εμπειρία και οι γνώσεις του θα αποτελέσουν σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα μας και θα συμβάλλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία του συλλόγου.

Ο Λάμπρος έχει προσφέρει πολλά ως παίκτης στο Σαμιακό μπάσκετ και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να προσφέρει και από τη νέα του θέση. Οι ηγετικές του ικανότητες , η αφοσίωση , ο επαγγελματισμός , το ομαδικό πνεύμα , η ακεραιότητα , το ήθος , αλλά κυρίως η εργατικότητα και η επιμονή του είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για την επιλογή μας αυτή. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα !
Με τιμή,
ΤΟ ΔΣ
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: