- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Μπάσκετ: Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο διαιτητής Κώστας Γιώτης

Ευχαριστήριο του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Σάμου
Αγαπητέ Κωνσταντίνε ,
Με την αποχώρησή σου από την ενεργό διαιτησία, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για όλα όσα προσέφερες στο Σαμιακό μπάσκετ. Τα χρόνια που υπηρέτησες τον χώρο της διαιτησίας ήταν γεμάτα από αφοσίωση, πάθος και επαγγελματισμό, στοιχεία που αναμφίβολα συνέβαλαν στην ανάπτυξη και πρόοδο του αθλήματος στο νησί μας.

Η συνεισφορά σου ήταν καθοριστική, όχι μόνο στις αναμετρήσεις που διηύθυνες, αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα του μπάσκετ, καθώς ενέπνευσες νέους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου. Η ακεραιότητά σου και η συνέπειά σου αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας.

Είναι δύσκολο να αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά, αλλά γνωρίζουμε ότι η συμβολή σου δεν θα λησμονηθεί. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ευτυχία στη ζωή σου , ξέροντας πως έχεις αφήσει παρακαταθήκη έμπνευσης και καθοδήγησης για την επόμενη γενιά διαιτητών και αθλητών.
Με θερμές ευχαριστίες και εκτίμηση,
Ο Σύνδεσμος διαιτητών καλαθοσφαίρισης Σάμου !

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: