- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Μπάσκετ: Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο διαιτητής Κώστας Γιώτης

Ευχαριστήριο του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Σάμου
Αγαπητέ Κωνσταντίνε ,
Με την αποχώρησή σου από την ενεργό διαιτησία, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για όλα όσα προσέφερες στο Σαμιακό μπάσκετ. Τα χρόνια που υπηρέτησες τον χώρο της διαιτησίας ήταν γεμάτα από αφοσίωση, πάθος και επαγγελματισμό, στοιχεία που αναμφίβολα συνέβαλαν στην ανάπτυξη και πρόοδο του αθλήματος στο νησί μας.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ο Γιώργος Βαρβούνης νέος προπονητής στον Αθλέων

Ανακοίνωση
Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αθλέων τον Γιώργο Βαρβούνη , ως τον νέο προπονητή του Εφηβικού μας τμήματος ( U18 αγοριών ) και παμπαίδων ( U14 αγόρια) !
Ο Γιώργος Βαρβούνης , προπονητής Γ΄ κατηγορίας ΣΕΠΚ έχει να επιδείξει σπουδαία εμπειρία στο χώρο του Σαμιακού μπάσκετ .
Ο Σύλλογος μας στην προσπάθεια του να εξελιχτεί σε όλα τα επίπεδα , δίνοντας πρωταρχικός βάση στα αναπτυξιακά του τμήματα, ήρθε σε συμφωνία με τον πολλά υποσχόμενο προπονητή.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Μπάσκετ: Ευχαριστήρια προς τους διαιτητές Σάμου

Η μπασκετική χρονιά 2023-2024 έλαβε τέλος. Τα τελευταία χρόνια η καλαθοσφαίριση στο νησί μας έχει πάρει ανοδική πορεία ‘, οι ομάδες έχουν φτάσει όλες στο ίδιο επίπεδο, αποτέλεσμα να βλέπουμε ωραία παιχνίδια που τα περισσότερα τα παρακολουθήσατε ζωντανά από το SamosSport tv. Mεγάλο ρόλο έχει παίξει και ο νέος Σύνδεσμος Διαιτητών Σάμου που κάνει προσπάθειες για τη βελτίωση του αθλήματος. 
Σας παραθέτουμε τα ευχαριστήρια των ομάδων προς τον Σύνδεσμο.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Μπάσκετ: Ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην National League 2 πρώτοι σκόρερ

-1ος Σουλίκας Μιχάλης (Αρισβαίος) 54
-2ος Μανωλόπουλος Σωτήρης (Ελπίδα) 51
-3ος Χρυσής Αντώνης (Ελπίς) 48
-4ος Ουλουσίδης Γιάννης (ΦΟΒ) 41
-5ος Αγγελακόπουλος Βασίλης (Αρισβαίος) 35
-Καταβαίνης Χρηστός (Ελπίδα) 35
-Μολύβας Δημήτρης (Αναγέννηση)35

Μπάσκετ: Ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην National League 2 .

Το νόμο Σάμου εκπροσώπησε η ΑΣΣ Αναγέννηση που επέστρεψε χωρίς νίκη, αλλά με πολλές εμπειρίες

1η αγωνιστική
ΑΣΣ Αναγέννηση–ΦΟ Βροντάδου 58-79
Δεκάλεπτα: 13-19, 33-41, 44-58, 58-79
Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Αρτελάρης
Αναγέννηση (Καραβασίλης): Κούτζας, Παναγιώτου 5(1), Θεωδόρου 3, Παπαγεωργίου 12(2), Τσατσούλης, Τσιούρας 8(1), Μολυβάς 11(2), Παναγιωτακόπουλος 4, Αθανασιάδης 3, Προμπονάς 9(1).

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Τουρνουά Κ16 – Παγκορασίδων ‘’ΑΙΓΑΙΟΥ’’ πρωταθλητής Α.Ο Πολυκράτης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου το 2ο τουρνουά βόλεϊ Κ16 – Παγκορασίδων ‘’ΑΙΓΑΙΟΥ’’ το διάστημα 20-21 Ιουνίου 2024 με την συμμετοχή των ομάδων: ΓΑΣ Λέσβου,   Γ.Σ. Νηρέας Χίου, Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς Ρόδου με οικοδεσπότη τον Α.Ο Πολυκράτη Σάμου. Στο τουρνουά παραβρέθηκε και ο κ. Τάσος Πασπάλας σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ο όποιος είπε ότι: θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις και όλους τους τρόπους ώστε αυτό που ζητάει η περιφέρεια να γίνει πραγματικότητα.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΡΛΗΣ: Το καλύτερο Basket στην Ευρώπη είναι εδώ!! .. όμως…

Τι Μπάσκετ βλέπουμε Θεέ μου . Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης νικήτριες του μεγάλου τελικού Εuroleague (ΠΑΟ) και του μικρού (ΟΣΦΠ) , μας προσφέρουν εκπληκτικό μπάσκετ , το καλύτερο φέτος στην Ευρώπη.

ΟΜΩΣ η παθογένεια της εχθροπάθειας των έξαλλων οπαδών , η ιδιόρρυθμη ιδιοσυγκρασία ορισμένων παικτών και ιδιοκτητών , τα αλλοπρόσαλλα – συχνά καταδικαστικά – σφυρίγματα διαιτητών καθώς και οι κακές συμπεριφορές των προπονητών, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο ευχόμαστε όλοι οι υγιείς φίλαθλοι να μην πυροδοτήσει ακραία γεγονότα στον αυριανό πέμπτο αγώνα Μπάσκετ ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Τέλος ευχή και ελπίδα το αυριανό παιχνίδι να μην επηρεάσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό , είτε λόγο των σχέσεων που ίσως να έχουν διασαλευθεί μεταξύ των παικτών, είτε λόγο τραυματισμών και να πάρουμε το πολυπόθητο εισιτήριο για τούς Ολυμπιακούς αγώνες 2024 στο Παρίσι.  Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

 SamosSport.gr

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Μπάσκετ γυναικών: Πρωταθλητής 2023-24 ο ΠΑΣ Ίκαρος

Ο ΠΑΣ Ίκαρος στέφθηκε πρωταθλητής για το 2023-24, με 4-0 νίκες  επί του ΑΕΣΣ Αθλέων, εξασφαλίζοντας την τελευταία στα χαρτιά με σκορ 20-0, λόγω αδυναμίας της ομάδας του ΑΕΣΣ Αθλέων να παρευρεθεί στον τέταρτο τελικό, όπως δήλωσε στη διοργανώτρια αρχή. Ο ΠΑΣ Ίκαρος θα εκπροσωπήσει το νόμο Σάμου στους αγώνες μπαράζ (19-23 Ιουνίου) για την άνοδο στην γ΄εθνική κατηγορία.

Το πρόγραμμα των μπαράζ