- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Μπάσκετ: Ευχαριστήρια προς τους διαιτητές Σάμου

Η μπασκετική χρονιά 2023-2024 έλαβε τέλος. Τα τελευταία χρόνια η καλαθοσφαίριση στο νησί μας έχει πάρει ανοδική πορεία ‘, οι ομάδες έχουν φτάσει όλες στο ίδιο επίπεδο, αποτέλεσμα να βλέπουμε ωραία παιχνίδια που τα περισσότερα τα παρακολουθήσατε ζωντανά από το SamosSport tv. Mεγάλο ρόλο έχει παίξει και ο νέος Σύνδεσμος Διαιτητών Σάμου που κάνει προσπάθειες για τη βελτίωση του αθλήματος. 
Σας παραθέτουμε τα ευχαριστήρια των ομάδων προς τον Σύνδεσμο.

ΠΡΑΜΝΟΣ Α.Ο. ΙΚΑΡΙΑΣ
ΠΡΟΣ Σύνδεσμο Διαιτητών Σάμου
Αξιότιμε κύριε Τριποδή,
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς εσάς και τον
 Σύνδεσμο Διαιτητών Σάμου για την ανιδιοτελή σας προσφορά στο σαμιακό μπάσκετ.
Με αυτοθυσία και αφοσίωση, όλα αυτά τα χρόνια, εσείς και οι συνεργάτες σας οργώνετε τη Σάμο και την Ικαρία για να βγάλετε εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο. 
Η αφοσίωσή σας και η σκληρή δουλειά σας είναι ανεκτίμητες και συχνά παραμένουν αθόρυβες, χωρίς να λαμβάνετε τον αναγνώριση που αξίζετε. Αντίθετα, συχνά αντιμετωπίζετε μόνο παράπονα από τα σωματεία, χωρίς να ακούτε έναν καλό λόγο για τις προσπάθειές σας. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η συμβολή σας στο σαμιακό μπάσκετ είναι τεράστια και εκτιμάται βαθύτατα. Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωση και την αυτοθυσία σας, που βοηθούν να προάγεται το άθλημα στην περιοχή μας.
Με εκτίμηση

ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
Προς: ΟΔΚΕ-ΤΕ ΕΟΚ ΣΑΜΟΥ-ΚΕΔ ΣΑΜΟΥ
Αγαπητοί κύριοι
1.Με την εμπειρία που έχουμε σαν διοίκηση της ΑΕΚ BC στις συμμέτοχες σε τελικούς ανδρών από το 1999-2024 που έχουμε αναλάβει την ομάδα(σε 25 χρόνια 23 τελικοί , 9 κατακτήσεις) δηλώνουμε τα ακόλουθα:

2.Η προσπάθεια για αναβάθμιση και σωστή τήρηση των κανονισμών διαιτησίας της νέας διοίκησης της ΚΕΔ ΣΑΜΟΥ είναι αξιοσημείωτη και ελπίζουμε να συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά.

3.Για όλους τους διαιτητές σε ένα μικρό νόμο με προβλήματα στελέχωσης και παραστάσεων αλλά ειδικά για τους 3 του 3ου τελικού η άποψη μας είναι ότι σφυρίζουν για όλους 50-50 και κυρίως δεν έχουν δόλο το όποιο είναι το βασικότερο στοιχείο για διαιτησίες που δεν αλλοιώνουν αποτελέσματα.

4.Τελος με την συνεχή βελτίωσα που έχουν κάθε χρόνια(και μπορούν ακόμα καλύτερα) ,δεν υπάρχει σύγκριση με παλαιότερες εποχές που όπως και εσείς γνωρίζετε, υπήρχαν πολύ σοβαρά προβλήματα ποιότητας στις αποφάσεις των διαιτητών.
Με εκτίμηση
Ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ BC
ΜΑΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΜΟΥ <<Ο ΑΘΛΕΩΝ>>

ΠΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΑΜΟΥ
Η αγωνιστική χρονιά για το 2023/24 έλαβε τέλος. Ο Σύλλογος μας με αυτή την επιστολή θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Σύνδεσμο Διαιτητών Σάμου για την φετινή του παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους . Ο Σύνδεσμος σας σε μια χρονιά δύσκολη, απαιτητική , με πιο πολλές συμμετοχές ομάδων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια , κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Ένα έργο που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο εάν συγκρίνουμε τον μικρό , δυστυχώς , αριθμό διαιτητών του Συνδέσμου σας σε σχέση με τις πολλές , συχνές και περιορισμένου χρόνου ( ένα καραβάκι την εβδομάδα Σάββατο πρωί) μετακινήσεις που πρέπει να γίνονται προς την γείτονα Ικαρία αλλά και το πλήθος αγώνων στη Σάμο. Τα τελευταία τρία χρόνια τα πρωταθλήματα μας έχουν ανέβει επίπεδο και κατά ένα μεγάλο μέρος έχετε βάλει και εσείς το λιθαράκι σας σε αυτό. Σίγουρα λάθη έχουν γίνει, όμως μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι από αυτά μαθαίνετε, τα διορθώνεται και δεν επαναλαμβάνονται. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αμέριστη προσφορά σας προς το Σαμιακό μπάσκετ και σας ευχόμαστε να έχετε τη δύναμη να συνεχίσετε να την προσφέρετε αμερόληπτα , όπως πάντοτε κάνετε , και τα επόμενα χρόνια.
Με τιμή
ΤΟ ΔΣ
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: