- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Σε ένα δυνατό παιχνίδι οι γυναίκες του Διαγόρα έχασαν με 1-4 από τον Λεοντικό στον Εύδηλο

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών – Α.Γ.Σ. Λεοντικός 1-4
Το Σάββατο 26/02/2022 και ώρα 16.00 μ. μ. στο Δημοτικό γήπεδο Ευδήλου παρουσιάστηκαν ενώπιον του διαιτητού κ. Γεωργίου Τσαρνά και των βοηθών του (α΄) Γεωργίου Καρίμαλη και (β΄) Γεωργίου Θεοδωρή παρουσιάστηκαν οι ομάδες του Α.Γ. Σ. Διαγόρα Ραχών και Α.Γ.Σ. Λεοντικού Κηφισιάς, για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών Ελλάδος, με τις εξής συνθέσεις:

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών: Πορή Α., Καστανιά Μ., Χαϊντούτη Ε., Κοτσαμπά Χ., Καρούτσου Κ., Ασημάκη Κ., Καρίμαλη Α., Στενού Α., Κατέχη Ε., Tudose A.-M., Κατέχη Κ. (βασική ενδεκάδα) Κράτσα Σ., Τζανελάϊ Α. (αναπληρωματικές).

Α.Γ.Σ. Λεοντικός Κηφισιάς: Μαντζακοπούλου Ε., Μπάρτζα Κ., Ντάτη Ι., Γιαζαντζίδη Α.- Α., Ζήση Ι., Περγαντοπούλου Δ., Σαββοπούλου Ε., Κωστάκη Π., Θεοδωράκη Μ. – Μ., Γιαννούτσου Α., Γκούφα Α., (βασική ενδεκάδα) Μοίρα Ο., Κατσούλη Α., Καρτσακλή Δ., Γκρίτζαλη Φ., Πουλιάση Σ.- Ι., Κορατζίνου Ε., Πετροπούλου Μ., Ποντικοπούλου Βένιερ Δ., Τζίρα Δ., (αναπληρωματικές).

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και από τις δυο ομάδες με γρήγορες κινήσεις στις πάσες, κάτι που εκμεταλλεύτηκε πρώτη η ομάδα του Διαγόρα που στο 4ο λεπτό με την Α. Στενού πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας της Ικαρίας. Βέβαια η διαφορά δυναμικότητας και σαν μονάδες και σαν σύνολο, της ομάδας του Λεοντικού φάνηκε στο αμέσως επόμενο λεπτό (5ο) που με σουτ της Α. Γκούφα ισοφάρισε το σκορ. Το ματς εξελίχτηκε σε ένα δυνατό και με πολλές φάσεις, που με ιδιαίτερη ταχύτητα, έφερνε τις παίκτριες του Λεοντικού μέσα στην μικρή περιοχή του Διαγόρα και σε μια ανάλογη φάση ο Λεοντικός με την Α. Γιαννούτσου έφερε το σκορ στο 1-2. Υπήρξε σ’ αυτό το λεπτό διαμαρτυρία προς τον διαιτητή από τον προπονητή του Διαγόρα Σ. Καρίμαλη για αντικανονική φάση που προηγήθηκε του γκολ και δεν σφυρίχτηκε τίποτα από τον διαιτητή, «χρεώνοντας» τον προπονητή του Διαγόρα με κίτρινη κάρτα. Στο 32ο λεπτό η ομάδα του Λεοντικού με την Μ.-Μ. Θεοδωράκη πέτυχε το 1-3, σκορ με το οποίο έκλεισε το α’ ημίχρονο.

Το β’ ημίχρονο συνεχίστηκε η υπεροχή του Λεοντικού, αλλά ο Διαγόρας αντιδρούσε με αντεπιθέσεις και ταυτόχρονα η τερματοφύλακας του Α. Πορή είχε εξαιρετική απόδοση και έσωσε με τις επεμβάσεις της πολλές φορές τις άκρως επικίνδυνες επιθετικά παίκτριες του Λεοντικού. Στο 55ο λεπτό η Σ. Κράτσα αντικατέστησε την A.- M. Tudose για τον Διαγόρα. Στο 57ο λεπτό η Α. Τζίρα αντικατέστησε την Π. Κωστάκη και στο 66ο λεπτό η Ε. Κορατζίνου αντικατέστησε την Α.- Ε. Γιαζατζίδη για τον Λεοντικό. Το 4ο γκολ για τον Λεοντικό ήρθε από όμορφη ενέργεια της Α. Γκούφα. Το ματς συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό από πλευράς Λεοντικού, αλλά και με αντεπιθέσεις από τον Διαγόρα. Εξ ίσου αποτελεσματική πολλές φορές η τερματοφύλακας του Διαγόρα Α. Πορή, έσωσε την εστία της από πολύ επικίνδυνες φάσεις. Στο 75ο λεπτό ο Λεοντικός έκανε ταυτόχρονα τρεις αλλαγές, η Δ. Καρτσακλή πήρε τη θέση της Δ. Περγαντοπούλου, η Α. Κατσούλη τη θέση της Χ. Μπάρτζα και η Σ.- Ι. Πουλιάση την θέση της Μ.- Μ. Θεοδωράκη. Στο 80ο λεπτό έκανε και ο Διαγόρας τη δεύτερη αλλαγή του με την Α. Τζαλελάϊ να παίρνει τη θέση της Ε. Χαϊντούτη. Μια καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του ο Διαγόρας έχασε στο 89ο λεπτό με την Ε. Κατέχη. Τελικό σκορ Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών – Α.Γ.Σ. Λεοντικός Κηφισιάς 1-4.

Στον αγώνα αυτό φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας για τις δυο ομάδες. Ο Λεοντικός μια ομάδα πολύ δεμένη και με δυο τρεις παίκτριες «φωτιά» όπως η Α. Γκούφα (άλλωστε είναι και πρώτη σκόρερ της ομάδας της), με πολλές δυνατότητες που το πιθανότερο του χρόνου θα αποδείξει στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών. Η ομάδα του Διαγόρα, παρ’ όλες τις αναποδιές που έχει φέτος έχει «κερδίσει» νεαρές παίκτριες που μπορούν να χτίσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, ικανό να στήσει και πάλι την δυνατή ομάδα του Διαγόρα που ξέραμε από τα προηγούμενα χρόνια.











www.ikariaki.gr
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: