- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Νίκη του Διαγόρα Ικαρίας επί του Λαίλαπα Σάμου με 3-0 για την 8η αγωνιστική

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών – Α.Σ. Λαίλαπας Σάμου 3 – 0
Το Σάββατο 26/02/2022 στις 12.00 μ. μ. στο Δημοτικό γήπεδο Ραχών ενώπιον του διαιτητή κ. Σταύρου Σίπκα και των βοηθών του (α΄) Γεωργίου Τσαρνά και (β΄) Γεωργίου Θεοδωρή, παρουσιάστηκαν οι ομάδες Α.Γ.Σ. Διαγόρα Ραχών και Α.Σ. Λαίλαπα Σάμου, για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας ανδρών της Ε.Π.Σ. Σάμου με τις παρακάτω συνθέσεις:

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών: Καρούτσος Κ., Κόχιλας Ξ., Παπαγεωργίου Α., Ρενιέρης Ν., Τσαπαλιάρης Κ., Καρίμαλης Ε., Τσαντίρης Μ.- Α., Καρίμαλης Μ., Τσαντές Γ., Κούβδος Ι., Κουτσός Ι., (βασική ενδεκάδα) Καρούτσος Α., Πλακίδας Ε., Λαμπράκης Ι., Ζαούτης Β., Καπάι Ν., Κόχιλας Ν., Xhelilaj L., Καρούτσος Ν., Αλιλάϊ Ε. (αναπληρωματικοί).

Α.Σ. Λαίλαπας Σάμου: Κόττορας Ν., Τσαντές Ε., Τσατσάκης Δ., Σπάγος Γ., Σερασκέρης Μ., Φουντουλάκος Γ., Φάλλαρης Α., Μαργαρώνης Ι., Φάλλαρης Α.- Ρ., Κανέλλης Μ., Σακλάς Κ. (βασική ενδεκάδα) Ταλαίπωρος Λ., Τζώρτζης Χ., Παραστατίδης Ι. (αναπληρωματικοί)

Ο αγώνας ξεκίνησε με αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, αλλά σύντομα η ομάδα του Διαγόρα ανέλαβε των έλεγχο του αγώνα με πολλές φάσεις στην μικρή περιοχή του Λαίλαπα. Τέτοιες ευκαιρίες είχαμε στο 19ο και 21ο λεπτό με τον Ι. Κούβδο. Γρήγορα ήλθε και το πρώτο γκολ του Διαγόρα στο 22ο λεπτό με τον Γ. Τσαντέ. Οι φάσεις ήταν δυνατές και σε μια τέτοια φάση στο 27ο λεπτό πήρε κίτρινη κάρτα ο Γ. Σπάγος του Λαίλαπα. Το 28ο λεπτό ήλθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Διαγόρα με τον Μ. Καρίμαλη.Στο 32ο λεπτό ο Μ. Καρίμαλης είχε μια χαμένη ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα του Διαγόρα. Κάτι που έγινε στο αμέσως επόμενο λεπτό (33ο) με τον Μ.Α. Τσαντίρη. Με άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τον Διαγόρα στο 42ο λεπτό με τον Μ. Καρίμαλη φθάσαμε στο τέλος του α’ ημιχρόνου με το σκορ να είναι στο Διαγόρας – Λαίλαπας 3-0.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου η ομάδα του Λαίλαπα αντικατέστησε τον Κ. Σακλά με τον Ι. Παρστατίδη και τον Γ. Φουντουλάκο με τον Λ. Ταλαίπωρο. Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο του α’ ημιχρόνου με έλεγχο των φάσεων από την ομάδα του Διαγόρα και η αμυνόμενη ομάδα του Λαίλαπα περιορίστηκε σε μερικές αντεπιθέσεις χωρίς να κινδυνεύσει η ομάδα του Διαγόρα. Στο 61ο λεπτό είχαμε μια χαμένη ευκαιρία για τον Διαγόρα με τον Ι. Κούβδο. Στο 72ο λεπτό έγινε η πρώτη αλλαγή για τον Διαγόρα, βγήκε ο Μ.Α. Τσαντίρης και τη θέση του πήρε ο Ε. Πλακίδας. Στο 74ο λεπτό είχαμε άλλη μια χαμένη ευκαιρία από τον Ι. Κούβδο. Στο 78ο λεπτό ο Μ. Σερασκέρης του Λαίλαπα πήρε κίτρινη κάρτα. Στο 80ο λεπτό έγινε αλλαγή του Ε. Καρίμαλη με τον Ν. Καρούτσο και στο 86ο λεπτό του Μ. Καρίμαλη με τον Ν. Κόχιλα, επίσης στο 88ο λεπτό του Ι. Κουτσού με τον Ν. Καπάϊ για την ομάδα του Διαγόρα. Ο αγώνας έληξε με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου Διαγόρας – Λαίλαπας 3 – 0.

Καλή η διαιτησία του κ. Σίπκα και των βοηθών του.

Η εικόνα του αγώνα έδειξε δυο ομάδες με εμφανή την διαφορά δυναμικότητας, αφού ο Διαγόρας έπιασε στην έδρα του πολύ καλή απόδοση, υποχρεώνοντας τον αντίπαλο του σε αμυντικό, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παιχνίδι με λίγες αντεπιθέσεις, ακίνδυνες όμως για την ομάδα του Διαγόρα. Επίσης πολύ θετικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Ικαρίας έχει πολλά νέα παιδιά που σε συνεργασία με τους παλιότερους παίχτες, φτιάχνουν σιγά – σιγά ένα σύνολο με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.














      

www.ikariaki.gr

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: