- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Βόλεϊ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου: Απαντητικό σημείωμα στον Τουρνάκη

Άμεση απάντηση του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου στην επιστολή δυσαρέσκειας του αθλητή Τουρνάκη

Με το έγγραφο αυτό βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να απαντήσουμε στις συκοφαντικές δηλώσεις ενός πρώην μέλους του οργανισμού του σωματείου του ΚΕΡΚΗ , θεωρώντας μεγάλο λάθος καθώς και υποβάθμιση του επιπέδου μας την δημοσιοποίηση όλων αυτών των στοιχείων.

«Γιατί Αλέξανδρε ακολούθησες και εσύ το μονοπάτι όλων αυτών;

Αυτών που τρία χρόνια γνωρίζεις πως πολεμούν την ύπαρξη μας και την παρουσία μας σε εθνικές κατηγορίες, αρνούμενοι να ακούσουν την λέξη της νησιωτικότητας.

Για πιο λόγο και με πιο αντάλλαγμα θέλησες να μας κατηγορήσεις με τόσα ψέματα και τόσο πάθος;

Εμάς που τρία χρόνια ζήσαμε μαζί .

Εμάς που μαζί απολαύσαμε δυο προσπάθειες ανόδου , που πανηγυρίσαμε, χαρήκαμε, γελάσαμε, κλάψαμε αλλά και σε εκτιμήσαμε, όπως πολλαπλώς μας είχες δηλώσει , όσο λίγα σωματεία στην καριέρα σου.»

Αναγκαζόμενοι να απαντήσουμε ειδικά στις κατηγορίες σου , γράφουμε συγκεκριμένα για τα εξής :

1. Για «μια εξαφανισμένη διοίκηση»
Είναι σχεδόν καθημερινή η επικοινωνία με τον αρχηγό της ομάδας όπως προβλέπεται καταστατικά και όπως πράτταμε όλο τον χρόνο για την επίσημη ενημέρωση σας. Ταυτόχρονα γνωρίζεις πως άτυπα και εξωκαταστατικά αν όχι όλοι , οι περισσότεροι συναθλητές σου επικοινωνούν προσωπικά με τα μέλη της διοίκησης. Είσαι ίσως ο μοναδικός που δεν επικοινώνησες ποτέ.

2. Για «απαράδεκτες συνθήκες μετακίνησης»

Οι αυθημερόν αεροπορικές μετακινήσεις στα παιχνίδια της βόρειας Ελλάδας , η αεροπορικές σου μετακινήσεις Αθηνά -Σάμο και η ακτοπλοϊκές επιστροφές σου με καμπίνα και πλήρη διατροφή στο πλοίο σου φαίνονται απαράδεκτες; Μετά από τρία χρόνια; Λυπούμαστε αλλά δεν είμαστε ακόμα σε θέση να σου παρέχουμε πτήσεις τσάρτερ και η ομάδα ακόμα δεν διαθέτει ιδιόκτητο αεροπλάνο.

3. Κατηγορίες για αλλαγή προπονητικού επιτελείου και ενίσχυση της ομάδας
Δεν σχολιάζουμε καν την απαίτηση σου να έχεις λόγο σε αυτές.

4. Προσωπικοί τσακωμοί με την διοίκηση – πιέσεις .
Δεν θυμόμαστε ποτέ να έχεις πιεστεί από την διοίκηση ακόμα και όταν δήλωσες τραυματίας στους τελικούς ανόδου φέτος και αρνήθηκες στον προπονητή σου να συμμετάσχεις στους αγώνες . Σου ευχηθήκαμε περαστικά και αγκαλιασμένοι όλοι παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της ομάδας.

5. Ποιότητα διαμονής – διατροφής
Έχουμε την τύχη σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μας σε εθνικό επίπεδο να μας πλαισιώνουν και να μας υποστηρίζουν μερικές από τις καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής στη Σάμο, παρέχοντάς μας δωρεάν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες τους. Αυτές τις υπηρεσίες απολαμβάνει και όλος ο νησιωτικός κόσμος που κάθε Σάββατο έρχονται να σε χειροκροτήσουν στο γήπεδο. Λυπούμαστε αλλά δεν απολογούμαστε για το ότι οι προδιαγραφές των υπηρεσιών του νησιού μας σου φαίνονται απαράδεκτες.

Λυπούμαστε Αλέξανδρε , λυπούμαστε ειλικρινά για αυτή σου την εξέλιξη.

Λυπόμαστε που τόσα χρόνια δεν μπολιάστηκες από τις αρχές του σωματείου και του τόπου μας , από την επαρχιακή ηθική και τη λαϊκή μας ειλικρίνεια.

Καλή σου τύχη Αλέξανδρε Τουρνάκη.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: