- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Βόλεϊ Πρωτάθλημα Κ18 : ΠΑΣ Ίκαρου - ΑΠΣ Ιωνικός 0-3

Την Τρίτη θέση κατέλαβε ο Ιωνικός καθώς επικράτησε 3-0 σετ του Ίκαρου στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 22-04-2023 στην Ικαρία. Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατέκτησε το 1ο σετ με σκορ 8-25. Στο 2ο σετ η ομάδα της Ικαρίας βρήκε τα πατήματα της , πίεσε στο σέρβις και προηγήθηκε σχεδόν καθ’όλη τη διάρκεια του σετ. Όμως η εμπειρία των παικτριών του Ιωνικού ( αγώνες με το γυναικείο ) στα κρίσιμα σημεία , τους βοήθησε να κάνουν την ανατροπή και να κερδίσουν το σετ με 25-23. Στο 3ο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο όμως η ψυχολογική κούραση των παικτριών του Ικάρου τους οδήγησε σε κάποια εύκολα λάθη δίνοντας στον ιωνικό την ευκαιρία να ξεφύγει προς το τέλος του σετ κατακτώντας το 3ο και τελευταίο με σκορ 21-25. Κάποια από τα κορίτσια θα τα συναντήσουμε και στο πρωτάθλημα παγκορασίδων που ξεκινάει την ερχόμενη έβδομα.
 Στο τέλος του αγώνα απένειμε τα μετάλλια στον τρίτο Ιωνικό ο κ Λουκάς ειδικός σύμβουλος της περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού.
(Ρεπορταζ Γ. Τζουραμάνη)
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: