- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Αναβάλλεται το τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Την αναβολή της προγραμματισμένης διεξαγωγής του13ου ομίλου νήσων του Τουρνουά Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ μετά από διαμαρτυρία των ΕΠΣ Σάμου και ΕΠΣ Χίου.

Οι δύο ενώσεις διαμαρτυρήθηκαν για αργοπορία έκδοσης της σχετικής προκήρυξης με συνέπεια τις λίγες μέρες που απέμεναν για την προετοιμασία των αποστολών, στην έλλειψη καμπινών στο πλοίο , αλλά και στην ακαταλληλότητα της περιοχής όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο που θα κατέλυαν οι αποστολές.
Η διεξαγωγή του τουρνουά θα επανοριστεί με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ..

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Σάμου
Η προγραμματισμένη διεξαγωγή του τουρνουά Νήσων στην Αθήνα από 3/1/23 έως 10/1/23 και στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων , αναβάλλεται μετά από διαμαρτυρία της ΕΠΣ Σάμου που αφορούσε στην αργοπορία έκδοσης της σχετικής προκήρυξης με συνέπεια τις λίγες μέρες που απέμεναν για την προετοιμασία των αποστολών, στην έλλειψη καμπινών στο πλοίο , αλλά και στην ακαταλληλόλητα της περιοχής όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο που θα κατέλυαν οι αποστολές. Την διαμαρτυρία μας υποστήριξαν και άλλες νησιωτικές Ενώσεις. Η διεξαγωγή ( χρόνος και τόπος) θα επανορισθεί με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Οι προπονήσεις των Μικτών θα συνεχισθούν απρόσκοπτα , με πρόγραμμα που θα ανακοινώσει ο Ενωσιακός Προπονητής στα παιδιά. Προπονήσεις κατά το νέο έτος θα γίνουν και στην Ικαρία και θα γίνει προσπάθεια να γίνει με όλα τα παιδιά ( Σάμου και Ικαρίας) μαζί .

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: