- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΑΨΕΣΚ Αρίσταρχος – ΑΕ ΒΑΘ. Πανσ/κού 0-3

Ανώτερη η ΑΕ ΒΑΘ. Πανσ/κού επικράτησε δίκαια με 0-3 του Αρίσταρχου, έκανε το τρία στα τρία και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της α΄κατηγοριας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σάμου με εννέα βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, με την Ένωση να έχει τις ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα, άλλα ο τερματοφύλακας του Αρίσταρχου Θηριανός έκανε μεγάλες αποκρούσεις και κράτησε το μηδέν για την εστία του. Στην επανάληψη η ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη, απείλησε στο 52΄ με τον Πρένι, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρίσκει στην συμβολή των δοκαριών του Θηριανού και έφυγε άουτ, στο 63΄ο Πρένι έκανε το 0-1 με πλασέ, στο 67΄ ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για 10΄, στο παραπάνω λεπτό ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Παπαδόπουλο της Ένωσης γιατί έβρισε τα θεία, στην συνέχεια τα πνεύματα άναψαν και οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια, στην επανέναρξη του αγώνα και στο 77΄ο Γιαννούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα, ανεβάζοντας το σκορ στο 0-2, το τελικό 0-3 έκανε ο Θύμιος στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαιτητές: Καραγιάννης, Ριγοπούλου, Καζόγλου.

ΑΨΕΣΚ Αρίσταρχος: Θηριανός, Κελεμένη, Παπαθεοδώρου, Παρασκευάς, Σαχάι, Μπράτσος, Κούρτης, Σταμούλος, Σεχάι, Παρασκευόπουλος, Μπαξεβάνος.

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού(Βούρος): Μαρίνος, Χατζηπαναγιώτης Π. , Μπέτσιος, Χατζηπαναγιώτης Σ, Παπαδόπουλος, Ρίζος, Ιωαννίδης, Σιδέρης, Πρένι, Γιαννούλης, Εμπουαγκε.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: