- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ Ikaria Open (Φωτο)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε στις μόνιμες εγκαταστάσεις του τοπικού σωματείου μπιτς βόλεϊ ΑΣ Μαίανδρος, με την υποστήριξη του Δήμου Ικαρίας στην παραλία Μεσακτή στον Αρμενιστή Ικαρίας, από 8 έως 10 Ιουλίου.

Το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο σιρκουί 2022 κατέκτησαν στο Open της Ικαρίας οι Αντιόλ Κόλα, Σταύρος Ντάλλας στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες Ηλέκτρα Αγριοδήμου και Δήμητρα Καραγκούνη πανηγύρισαν στη παραλία Μεσακτή την τρίτη τους φετινή πρωτιά.

Στον τελικό των ανδρών, Κόλα και Ντάλλας χρειάστηκαν μία ώρα για να επιβληθούν του Ιάκωβου Καφούρου και του Χρήστου Τσιγαρίδα με 2-1 (21-17, 17-21, 15-11) σετ.

Στον τελικό των γυναικών, Αγριοδήμου και Καραγκούνη επιβλήθηκαν της Τατιάνας Μολδοβανίδη και της Ροδάνθης Μαριάτου με 2-0 (21-14, 21-07) σετ.

Οι νικητές και οι νικήτριες του Ikaria Open πρόσθεσαν από 87,5 βαθμούς στην ατομική τους πανελλήνια βαθμολογία, ενώ οι φιναλίστ από 78,75.










SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: