- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Παραμένει στον πάγκο του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας ο Κώστας Μιχάλης

Ανακοίνωση
Η ομάδα του Διαγόρα Ραχών ανακοίνωσε την συμφωνία για τέταρτη συνεχομένη αγωνιστική χρονιά με τον Ικαριώτη προπονητή ποδοσφαίρου Κωνσταντίνο Μιχάλη. Ο 57χρονος τεχνικός που χαρακτηρίζεται για τις μακροχρόνιες σχέσεις του με τις ομάδες που συνεργάστηκε, ανδρώθηκε προπονητικά στα πρωταθλήματα της Αθήνας και έχει πλούσιο βιογραφικό με σημαντικές επιτυχίες στην διαδρομή του.
Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα την περίοδο 2000-01 με την Δάφνη Π. Φάληρου όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Στην συνέχεια έρχεται σε συμφωνία με τον Άλιμο στον οποίο δούλεψε δέκα χρόνια και μαζί του ανέβηκε 5 κατηγορίες μέχρι και την Γ εθνική, ενώ στέφθηκε υπερπρωτθλητής Αθήνας για τρεις συνεχόμενες χρονιές. Η συνέχεια τον βρίσκει στον Άρη Πετρούπολης που υπηρέτησε για τέσσερα χρόνια, με μια άνοδο πρωταθλητής στην Α Αθήνας. Για ένα χρόνο συνεργάστηκε με την Αγία Ελεούσα και στην συνέχεια μετακόμισε στην Σαντορίνη για λογαριασμό της Θύελλας Καμαρίου [μετονομάστηκε αργότερα σε Σαντορίνη] όπου έμεινε τρία χρόνια τα οποία συνδυάστηκαν με ιστορικές στιγμές όπως την πρώτη χρονιά κατάκτηση δεύτερης θέσης και άνοδος στην Γ εθνική [αρνήθηκε η ομάδα την συμμετοχή της] την δεύτερη χρονιά η κατάκτηση του νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της και την τρίτη η παρθενική της συμμετοχή στην Γ εθνική και η επίτευξη της παραμονής της στην κατηγορία. Και βέβαια την πιο σημαντική στιγμή της Σαντορίνης που είναι η ιστορική της είσοδος στους ομίλους του κυπέλου Ελλάδας. Από το 2019 βρίσκεται στην Ικάρια και θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά μας και την χρονιά 2022-2023. Η οικογένεια του Διαγόρα του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας.

SamosSport.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: