- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Εκπρόσωποι Σωματείων της ΕΠΣ Σάμου στον Βουλευτή

Δημοσίευση Βουλευτή κ. Σεφανάδη 
Σήμερα 28-07-2022 είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με τις διοικήσεις των Ποδοσφαιρικών Σωματείων και εκπρόσωπο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου.

Συζητήσαμε για το πολύ σοβαρό θέμα που αφορά το πρόβλημα που έχει προκύψει για την μη δυνατότητα εγγραφής Σωματείων της Σάμου στο Ηλεκτρονικό Μητρώο που δημιούργησε το Υπουργείο Αθλητισμού και αυτό οφείλεται κυρίως στην έλλειψη προπονητών συγκεκριμένης πιστοποίησης.
Άμεσα, επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Ε. Αυγενάκη και αποφασίσαμε την άμεση κατάθεση τροπολογίας που θα δίνει παράταση δήλωσης στο Μητρώο (η οποία λήγει σε τρεις μέρες) 17 ημερών.

Παράλληλα, μας υποσχέθηκε ότι θα αναζητηθεί μονιμότερη λύση στο θέμα.

Τέλος, προωθούμε στον κ. Υφυπουργό αναλυτικό έγγραφο με το δίκαιο αίτημα των Σωματείων που διεκδικούν μια ιδιαίτερη μεταχείριση, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της Σάμου και της μεγάλης εθνικής σημασίας που έχει ο νομός την παρούσα περίοδο.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: