- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Μπάσκετ: Ο Νίκος Περσίδης στο 9ο Basketball Camp της Αναγέννησης Σάμου (Βίντεο -Δηλώσεις)

Το 9ο Basketball Camp που διοργάνωσαν η διοίκηση του συλλόγου της Αναγέννησης Σάμου και οι προπονητές Νίκος Προμπονάς και Δημήτρης Μολύβας.  Ξεκίνησε την Τέταρτη 20 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέως Σάμου, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 3 Αυγούστου και απευθύνεται σε αγόρια από 12-18 ετών.

Οι αθλητές έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν κυρίως στην εκμάθηση των βασικών αρχών του αθλήματος και παράλληλα να ακούσουν τις οδηγίες των προπονητών τους και του Νίκου Περσίδη, καλεσμένου της διοίκησης της Αναγέννησης Σάμου.

Ο Νίκος Περσίδης είναι 27 ετών έχει ύψος 2,00 μέτρα, είναι νέο μεταγραφικό απόκτημα της  Α.Ε.Κ. και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. 

Ο Περσίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2011 ενώ ήταν ακόμη σπουδαστής στον ΑΓΕ Χαλκίδας. Το 2013 έπαιξε στον Ίκαρο Χαλκίδας. Στη συνέχεια, πέρασε μία χρονιά από το Ψυχικό. Ακολούθως, έπαιξε με το Παγκράτι και τον Ιωνικό Νικαίας. Την περίοδο 2017–18, ο Περσίδης μεταπήδησε στον Εθνικό Πειραιώς. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στην Α2 Κατηγορία, η εμφάνισή του με τον Διαγόρα έγινε αντιληπτή από το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, έτσι το καλοκαίρι του 2019 ντύθηκε στα πράσινα.

Στις 26 Δεκεμβρίου 2020, ο Περσίδης πήγε στο Λαύριο για το υπόλοιπο της χρονιάς, ενώ στις 13 Ιουλίου 2022, ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την ομάδα της Α.Ε.Κ. για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Περσίδης επιλέχθηκε στην ελληνική εθνική ομάδα 3Χ3 για τους Μεσογειακούς Αγώνες 2018, που πραγματοποιήθηκαν στην Ταραγόνα της Ισπανίας.


Δηλώσεις Νίκου Περσίδη

Δηλώσεις Φάνη Κουτζά 

Δηλώσεις προπονητών  Δ. Μολύβα-Ν. Προμπονά
 

 SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: