- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Η Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού συγχαίρει την ΕΠΣ Σάμου

Η Αθλητική Ένωση Βαθύλλου - Πανσαμιακού συγχαίρει την ΕΠΣ Σάμου για την γενναία απόφαση της να αναστείλει όλες τις προσεχείς διοργανώσεις της έως ότου βρεθεί λύση για ΟΛΑ τα σωματεία του Νομού που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός γηπέδων και αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του ότι δεν έχουν καταφέρει να εγγραφούν στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητιασμού. Εννοείται ότι υποστηρίζουμε τις αποφάσεις της ΕΠΣ καθώς και όλες τις ενέργειες και πιέσεις που ασκεί για να δοθεί λύση. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ΟΛΑ τα σωματεία του Νομού θα είναι αλληλέγγυα και μαζί σε αυτή την προσπάθεια. Εκτός εάν κάποιοι επιθυμούν να παίζουν μόνοι τους και να βγάζουν φωτογραφίες από τυχόν τρόπαια. Δεν περισσεύει κανένα σωματείο και δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά σωματεία.

Όσον αφορά την ομάδα μας προσπαθούμε εδώ και δύο χρόνια να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια για την πλήρη ένταξη μας στο Μητρώο και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ώστε να τα καταφέρουμε. Βασικό μας μέλημα ήταν, είναι και θα είναι η νομιμότητα και η προστασία της ομάδος από ανεπιθύμητες καταστάσεις και εκπλήξεις.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: