- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Απάντηση ΕΠΣ Σάμου στην ανακοίνωση της ΑΟ Μεσαριάς για τον τελικό του Κυπέλλου

Σχετικά με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Σωματείου Α.Ο Μεσαριάς σε τοπική αθλητικογραφική ιστοσελίδα θα αναφέρουμε επιγραμματικά τα εξής κ τα οποία βασίζονται στους Κανονισμούς:

α)Το πρόγραμμα κ ο ορισμός των αγώνων γίνονται έως κ 48 ώρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων. Οπότε καμία αυθαιρεσία δεν προκύπτει. Το αντίθετο. Ειδοποιήσαμε τα Σωματεία κ μια μέρα πριν απ την μέρα που δίνει την δυνατότητα ο Κανονισμός. Παρ όλα αυτά οι αιτιάσεις του Σωματείου θα επανεξεταστούν αύριο.

β)Οι αγώνες ορίζονται ακόμα κ καθημερινές , εάν αυτό κριθεί απαραίτητο , κάτι που συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα κ όλο τον κόσμο.

γ) Τα έξοδα που κάνει κάθε Σωματείο για τις μετακινήσεις του είναι γνωστά απ την έναρξη κάθε αγωνιστικής περιόδου. Η ΕΠΣ πάντα έκανε κ θα συνεχίζει να κάνει οτιδήποτε μπορεί για να εξυπηρετεί τα Σωματεία οταν κ όπου αυτό είναι δυνατόν ως προς την οικονομική τους στήριξη. Υπήρξαν περιπτώσεις όμως που κάποια Σωματεία προτίμησαν αυτοβούλως ταξίδια με διανυκτέρευση κλπ θεωρώντας οτι αυτό εξυπηρετούσε την καλύτερη αγωνιστική τους παρουσία. Δεν είναι η πρώτη φορά λοιπόν. Επίσης πάντα εξετάζουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία κάθε αίτημα ενίσχυσης Σωματείου που θα υποστεί διανυκτέρευση.

δ)Η έδρα διεξαγωγής του Τελικού έχει καθορισθεί προ καιρού κ αναφέρεται ρητά στην Προκήρυξη. Κ η Προκήρυξη δεν αλλάζει.

ε) Ποτέ δεν ανακοίνωσε.., αλλά ούτε καν συζήτησε η ΕΠΣ , πόσο μάλλον διέρρευσε ( ώστε να είναι κ γνωστό…) ότι ημερομηνία του Τελικού θα ήταν η 22/23 Μαΐου. Πως ήταν δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο , αφού είναι γνωστό ότι η Πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού κ μια εκ των δύο φιναλίστ έχει αγωνιστική υποχρέωση στους αγώνες κατάταξης.

στ) Η ΕΠΣ ποτέ δεν διαχώρισε η έδειξε ποτέ προτίμηση σε ομάδες κ τόπους ! Είναι φαιδρή η οποιαδήποτε αναφορά σε κάτι τέτοιο κ σταματάμε εδώ.

Πέραν της οφειλόμενης απάντησης στην ανακοίνωση θα θέλαμε κ εμείς να επικοινωνήσουμε κάτι σημαντικό.

*Την ΕΠΣ την ενδιέφερε , την ενδιαφέρει κ θα συνεχίσει να την ενδιαφέρει (μεταξύ πολλών άλλων ) …, η ομαλή κ απροβλημάτιστη διεξαγωγή των διοργανώσεων της , σε συνθήκες κ πλαίσια ΑΥΣΤΗΡΩΣ αθλητικά. Κάθε μορφής βία ( σωματική - λεκτική) είναι ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ για τα νησιά μας κ θα κάνουμε τα πάντα ώστε αυτό να γίνει κατανοητό απ όλους. Με κάθε κόστος!!!      (Πηγή .facebook.com/epssamou)

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: