- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Απονομή σήματος προβιβασμού στην διαιτητή πετοσφαίρισης Άννα Γαλανού

Πριν την έναρξη του αγώνα Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου με την ΑΕΚ και σε μια λιτή τελετή-απονομή, δόθηκε το σήμα προβιβασμού στην διαιτητή πετοσφαίρισης, μέλος του συνδέσμου διαιτητών Σάμου, Άννα Γαλανού από Γ΄ σε Β΄. Το σήμα προβιβασμού στην Γαλανού που θα μπορεί να σφυρίζει και παιγνίδια Β' Εθνικής κατηγορίας, δόθηκε από τον διαιτητή του παραπάνω αγώνα κ. Βελώνη .
SamosSport.gr 

1 σχόλιο:

Πέτρος Παπαχατζής είπε...

Η κυρία Άννα Γαλανού αποτελεί μέρος της πολλά υποσχόμενης νέας γενιάς διαιτητών του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά (ΣΥΔΠΕΔΑΠ), ο οποίος έχει θεσμικά την ευθύνη της ανάπτυξης και υποστήριξης των Διαιτητών Σάμου. Αυτό είναι ένα σπουδαίο για εμάς προνόμιο, μια και πρόκειται για μια ομάδα εξαιρετικών ποιοτικά Συναδέλφων, που συνεχίζουν την μακρά ιστορική παράδοση της Διαιτησίας του Βόλεϊ στην αγαπημένη Σάμο!
Συγχαρητήρια στην Άννα, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το SamosSport.gr για την τιμητική δημοσίευση.

Σημ. Ο κύριος Γιώργος Βελώνης εκπροσώπησε τον Σύνδεσμό μας στην απονομή, από κοινού με τον Διαιτητή Σάμου, κύριο Δημήτρη Χιώτη, ως Α' και Β' Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου μας αντίστοιχα.
Με τιμή,
Πέτρος Παπαχατζής
Πρόεδρος ΣΥΔΠΕΔΑΠ