- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΑΣ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου: Ανακοίνωση σχετικά με την είσοδο στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ

Αγαπητοί μας φίλοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά. με την διαδικασία εισόδου για τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας Σάββατο 23 Οκτωβρίου ώρα 19:00 Α.Σ. ΚΈΡΚΗΣ - ΑΕΚ

Παράλληλα εφιστούμε την προσοχή στον φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα ότι εξακολουθεί να είναι σε ισχύ το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με το οποίο επιτρέπεται σε ποσοστό 60% της χωρητικότητας του γυμναστηρίου Βαθέως η παρουσία θεατών ως εξής:

-για ενήλικους ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ με πιστοποιητικό εμβολιασμού η πιστοποιητικό νόσησης (έχουν εξαντληθεί)
-για ανήλικους εως 16 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί με επίδειξη PCR test 72 ωρών, RAPID test 48 ωρών(έχουν εξαντληθεί)
-για ανηλίκους έως 12 ετών εκτός των ανωτέρω, υπάρχει η δυνατότητα εισόδου με Self Test.(έχουν εξαντληθεί)

Για την αποφυγή συνωστισμού κατά την είσοδο και κατά τον έλεγχο, παρακαλούνται να έχουν όσοι φίλαθλοι έρθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από κοντά, να έχουν διαθέσιμα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού η νόσησης, τις ταυτότητες τους και την κάρτα ενίσχυσης του συλλόγου. Κατά την είσοδο στο κλειστό η μάσκα είναι υποχρεωτική. Η διαδικασία εισόδου είναι συγκεκριμένη και ορίζεται από την Γ.Γ.Α.

Η θύρες του κλειστού γυμναστηρίου θα ανοίξουν από της 18:00 για καλύτερη εξυπηρέτηση και αποφυγή ταλαιπωρίας και συνωστισμού. Παρακαλούμε για άμεση προσέλευση και επαναλαμβάνουμε ότι όλες οι διαθέσιμες θέσεις έχουν εξαντληθεί ήδη!

Σας περιμένουμε όλους από κοντά έτσι ώστε να παρακολουθήσουμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: