- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Νέα τοπική επιτροπή καλαθοσφαίρισης Σάμου

Μετά την εκλογή νέου προέδρου στην Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης κ. Λιόλιου, ήρθαν και οι αλλαγές στις τοπικές επιτροπές. Η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου απέκτησε νέα διοίκηση η οποία απαρτίζεται από όλες τις ομάδες που συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης του Νομού μας. Μετά από πολλά χρόνια ,μια αλλαγή που ζητούσαν όλοι , στην προσπάθεια που κάνουν για την βελτίωση του μπάσκετ στα νησιά μας. Έτσι η νέα Τοπική Επιτροπή-Ένωση Σάμου –Ικαρίας- Φούρνων αποτελείται από :

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ : ΒΑΡΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο ειδικός σύμβουλος είναι ο αποκλειστικός σύνδεσμος της Ένωσης με την ΕΟΚ . Είναι εκείνος που συντονίζει , προτείνει , οργανώνει τα πρωταθλήματα και την διεξαγωγή αυτών ΠΑΝΤΑ με την σύμφωνη γνώμη όλων των συλλόγων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΧΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΣΙΟΥΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΣΙΜΣΙΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΤΣΙΒΕΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ : ΣΤΕΦΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – ΤΣΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ : ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ –ΒΑΚΕΝΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΕΛΗ : ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΒΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Επίσης κοντά σε αυτό το << σχήμα>> υπάρχουν και πολλά άλλα μέλη που ασχολούνται καθημερινά με τα κοινά της καλαθοσφαίρισης οι οποίοι προσφέρουν ιδέες , γνώσεις , εθελοντική εργασία για το κοινό καλό.

Μέσα σε ένα θετικό κλίμα και όρεξη για δουλειά με στόχο να επανέλθει το Σαμιακό μπάσκετ εκεί που του αξίζει , πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση τηλεδιασκέψεις με τις ομάδες , προπονητές , διαιτητές ώστε να βρεθεί η σωστή << φόρμα>> πραγματοποίησης των πρωταθλημάτων με αποκλειστικό σκοπό πρώτα από όλα το καλό των αθλητών αλλά και την ανάδειξη της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας σε όσο το δυνατόν πιο υψηλά επίπεδα γίνεται ( σωστός προγραμματισμός αγώνων , πληθώρα παιχνιδιών , πραγματοποίηση πρωταθλημάτων μικρών ηλικιακά ομάδων όπως μίνι , παμπαίδες κ.α. ) . Ευχόμαστε στη νέα διοίκηση σιδεροκέφαλη , καλή επιτυχία και δύναμη ώστε να μπορέσει να φέρει το Σαμιακό μπάσκετ εκεί που του αξίζει.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: