- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ποδόσφαιρο Σάλας: Ανακοίνωση Ταραχής σχετικά με το αγώνα στη Σάμο

Προς πάσα ενδιαφερόμενο,
Θα θέλαμε να επιστήσουμε τη προσοχή σας σχετικά με ένα σημαντικό γεγονός που έγινε στον αγώνα Σάμος - Μεταμόρφωση τη Κυριακή 10.10.2021.

Η ομάδα της Μεταμόρφωσης φιλοξενήθηκε στη Σάμο από τη τοπική ομάδα κι ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Σάμος αναδείχθηκε νικήτρια με 3-2, με το 3ο τέρμα να σημειώνεται με πέναλτι από τα 10 μέτρα.
Ωστόσο, το πέναλτι αυτό δε θα έπρεπε να έχει δοθεί ποτέ καθώς τόσο η γραμματεία (που δεν αποτελούταν από ανθρώπους με εμπειρία ούτε καταμετρητή φάουλ) όσο κι οι διαιτητές του αγώνα δεν έκαναν σωστή καταμέτρηση με αποτέλεσμα να καταλογίσουν την ποινή χωρίς να έχουν συμπληρωθεί τα 6 φάουλ.

Το βίντεο του αγώνα που υπάρχει στο διαδίκτυο μπορεί να πιστοποιήσει τα τεκταινόμενα.

Η ομάδα της Μεταμόρφωσης δε σκοπεύει να προχωρήσει σε κάποια ένσταση σχετικά με την εγκυρότητα του αγώνα αλλά θα θέλαμε αυτή η παρασπονδία να δημοσιοποιηθεί για να αποφευχθεί παρόμοια κατάσταση στο μέλλον.

Οι όποιες λάθος διαιτητικές αποφάσεις είναι μέσα στο παιχνίδι και δικαιολογούνται αλλά τέτοιο γεγονός δεν μπορεί να μη σχολιαστεί καθώς το προϊόν και η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου σάλας αλλά κι ο κόπος κι η διάθεση των ομάδων πλήττονται με αυτόν τον τρόπο.

Θα παρακαλούσαμε την ΠΕΠΣΣ να λάβει υπόψιν της τα παραπάνω ώστε να βελτιωθεί η εκπαίδευση των διαιτητών, η ενημέρωση των καταμετρητών κι η ακρίβεια στη λήψη τέτοιων αποφάσεων.

Με εκτίμηση,
Εκ της Μεταμόρφωσης
SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: