- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΣ Σάμου: Σε δυο εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές δραστηριότητες

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Σάμου την Δευτέρα το βράδυ, πραγματοποίησε συγκέντρωση εκπροσώπων των σωματείων του νησιού, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου AEOLIS στην πόλη της Σάμου.

Με μοναδικό θέμα συζήτησης η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την μή παραχώρηση των γηπέδων. Παρόν στην συγκέντρωση ήταν και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού ανατολικής Σάμου κ. Βογιατζής , ο οποίος ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που είναι στην αρμοδιότητά του , της ανατολικής Σάμου έχουν πάρει όλα παραχωρητήρια, ανοικτά και κλειστά.
Στο δήμο δυτικής Σάμου παραχωρητήριο έχει μόνο το γήπεδο Καρλοβάσου.
Το γήπεδο Κοντακαιίκων το οποίο είναι υπό κατασκευή, (έπρεπε να είχε παραδοθεί από της 31 Μαρτίου του 2021, δυστυχώς έχουμε Οκτώβριο και όχι μόνο δεν έχει παραδοθεί, αλλά ούτε εκτελείτε καμία εργασία), όπως και του Μαραθοκάμπου, αυτό μπορεί να πάρει, αν γίνουν κάποιες εργασίες, από τις βασικές είναι να τοποθετηθούν οι πάγκοι των αναπληρωματικών. Ο εκπρόσωπος της ομάδας του Κέρκη Μαραθοκάμπου, ανέφερε ότι απορεί γιατί το γήπεδο δεν παίρνει άδεια, αφού είναι ένα στολίδι και σε περίπτωση που δεν πάρει άδεια, είπε ότι η ομάδα του Κέρκη, δεν θα κατέβει να αγωνιστεί σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

(Αναβάθμιση ανοικτού γηπέδου Μαραθοκάμπου 466.874,24 Ευρώ)
Τα παραδοτέα του ΠΕ 8 είναι τα ακόλουθα:
Ασφαλτόστρωση του δρόμου πρόσβασης και σημειακές επεμβάσεις
Ηλεκτροδότηση του γηπέδου
Εξομάλυνση και προστασία του πρανούς πίσω από τις κερκίδες
Μερική αποκατάσταση της περίφραξης και διαμόρφωσης κλίσεων του γηπέδου
Κατασκευή WC).

Αισιοδοξία υπήρξε από τους παραβρισκόμενους ότι όλα θα πάνε καλά και οι ομάδες του ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Σάμου, σε δυο εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές δραστηριότητες (κύπελλο και πρωτάθλημα).

Δεν έχουμε εικόνα από την εκδήλωση γιατί δεν επετράπη στη κάμερα του SamosSpor.gr. από το προεδρείο της ΕΠΣ Σάμου.

SamosSpor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: