- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο Rally Αντίκα “Tour de Samos” 2021

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο Rally Αντίκα “Tour de Samos” 2021 ένας υπέροχος αγώνας που περιέλαβε συνολικά 200 χιλιόμετρα με οχτώ ειδικές διαδρομές στις οποίες οι συμμετέχοντες χρονομετρούνταν.

Αφετηρία του αγώνα και τις δύο ημέρες ήταν το πανέμορφο Ποτάμι Καρλοβάσου και ο τερματισμός το Πυθαγόρειο της Σάμου. Τα πληρώματα των ιστορικών αυτοκινήτων τα οποία φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μιας και ο αριθμός του έφτασε τους 50 + έχοντας συμμετοχές από όλη τη Ελλάδα αλλά και από εξωτερικό (Ιταλία , Γερμανία κ.α.) είχαν την δυνατότητα μέσω του αγαπημένου τους σπορ να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές ολόκληρης της Σάμου.

Τα συλλεκτικά και άκρως εντυπωσιακά οχήματα παρέλασαν σε όλο το νησί προσφέροντας θέαμα στους κατοίκους αλλά και στους τουρίστες του νησιού.

«Ο Δήμος Δυτικής Σάμου, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η όλη διοργάνωση, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους οδηγούς , τα πληρώματα των οχημάτων , τους συντελεστές του event , την Ε.Ο.Σ. Σάμου για την δωρεά κρασιών αλλά ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον συντοπίτη μας κ. Ιωάννη Ιγγλέση για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του αγώνα για τρίτη χρονιά στο νησί . Η οικογένεια Ιγγλέση για ακόμη μια φορά απέδειξε την βαθιά αγάπη που τρέφει για το τόπο καλώντας ανθρώπους από όλο τον κόσμο να γευτούν τις ομορφιές μέσω μιας εμπειρικής δοκιμασίας.
Ευχόμαστε καλή επιστροφή στους συμμετέχοντες».  (Πηγή samos24.gr)



SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: