- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Σταμάτης Βελακούλης: Τρίτη θέση στον ακοντισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2021

Την Τρίτη θέση στον ακοντισμό πέτυχε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Σταμάτης Βελακούλης, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας το ακόντιό του στα 24.34 m.

«Νίκη είναι, όποιος συμμετέχει στους αγώνες. Για να παλέψει για κάτι. Αν ανέβει σε κάποιο βάθρο, οκ, αλλά δεν λέει όλη την ιστορία για τον αθλητή» είπε ο κ. Βελακούλης στο Ράδιο Αρμονία, αφιερώνοντας το μετάλλιο του στην οικογένεια του, σε όσους τον στήριξαν καθώς επίσης και στην ομάδα της Χίου.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ. (Πηγή samos24.gr)

Ο Σταμάτης είναι άνθρωπος με κινητική αναπηρία εκ γενετής. Από μικρή ηλικία μετατρέπει τα εμπόδια σε ευκαιρίες και έτσι αντιμετωπίζει την αναπηρία του. Έχει λάβει μέρος σε Πανελλήνιους αγώνες στίβου ΑμεΑ με αρκετές διακρίσεις. Με το ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητό του αρέσκεται στο να κάνει όμορφες βόλτες στη Σάμου, να τις ζει στο έπακρο.



SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: