- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Τηλεδιάσκεψη του Παναγιώτη Φασούλα με σωματεία της Σάμου και της Ικαρίας

Ο υποψήφιος για τον προεδρία  της ΕΟΚ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ), Παναγιώτης Φασούλας, συνομίλησε με σωματεία της Σάμου και της Ικαρίας, μέσω τηλεδιάσκεψης.


Αναλυτικά:
Ένατη κατά σειρά τηλεδιάσκεψη με αθλητικά σωματεία - μέλη του Αθλητικού Μητρώου της ΓΓΑ από όλη την Ελλάδα, με υψηλή συμμετοχή.
Σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα, στις διαδικτυακές συναντήσεις έχουμε ως στόχο να μεταφέρουμε το αίσθημα της αισιοδοξίας, το συναίσθημα της συμπαράστασης και της υποστήριξης και παράλληλα να αναδείξουμε τα προβλήματα της κάθε περιοχής που έχουν σχέση με το μπάσκετ.
Με την παρουσίαση του προγράμματος μας για τη στρατηγική και τις τεχνολογικές καινοτομίες που ετοιμάζουμε για το μπάσκετ της επόμενης ημέρας της Ομοσπονδίας, δίνουμε το στίγμα μας για την δυναμική αλλαγή που θα επέλθει στο άθλημα που αγαπάμε και σεβόμαστε. Παράλληλα γίνεται και η παρουσίαση των μελών της ομάδας της πρωτοβουλίας
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ.
Τα αθλητικά σωματεία που συμμετέχουν στη κάθε τηλεδιάσκεψη, όπως και στη προχθεσινή απο την Σάμο και την Ικαρία, μας μεταφέρουν τον παλμό και την αγάπη που έχουν για το άθλημα, προσπαθώντας να το διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν τα παρακάτω σωματεία από την ΣΑΜΟ και την ΙΚΑΡΙΑ:

ΣΑΜΟΣ
1. ΑΣ Αναγέννηση Σάμου - Τζιβεριώτης Γιάννης & Κουτζάς Φάνης
2. ΠΜΑΣ Κούρος Σάμου - Φισφή Αλεξία».

ΙΚΑΡΙΑ
1. ΑΣ Πράμνος - Παπαδάκης Νίκος
2. ΠΑΣ Ίκαρος - Μαρκάκης Νίκος και Τσουρής Γιώργος
3. ΑΣ Ηρακλής Βόρειας Ικαρίας - Τσούνης Γιώργος
4. ΑΓΣ Διαγόρας - Χαϊντούτης Αποστόλης

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: