- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Μπάσκετ: Ποια ομάδα από τη Σάμο θα ανέβει στην Γ’ Εθνική;

Η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα, οπότε δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστούν ή θα ανακηρυχθούν πρωταθλητές βάσει της βαθμολογίας πριν την διακοπή λόγω κορωνοιού. Η ομάδα των ανδρών που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια παίρνει απευθείας το εισιτήριο για την γ΄ εθνική κατηγορία .

Εν αναμονή των αποφάσεων της Τοπικής Επιτροπής μπάσκετ Σάμου.
Πως διαμορφώνεται η γ΄εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021:
Οι αλλαγές στις κατηγορίες επηρεάζουν άμεσα και τις ομάδες της Γ’ Εθνικής με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε τη νέα περίοδο σε ένα πρωτάθλημα 68 ομάδων που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα σε 6 ομίλους!

Τη νέα Γ’ Εθνική, θα αποτελούν οι ομάδες που έπαιζαν φέτος και δεν ανέβηκαν στη Β’ Εθνική (31 στο σύνολο από τις 53) συν τις ομάδες που ανέρχονται από τα Τοπικά Πρωταθλήματα των Ενώσεων σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη (σύνολο 17), τα 4 σωματεία που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου που δεν θα διεξαχθεί από τα νησιά και τα εξής 16 σωματεία: 3 από ΕΣΚΑ, 1 από ΕΣΚΑΝΑ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, 1 από ΕΣΚΑΗ, 1 από ΕΣΚΑΚ, 2 από ΕΚΑΣΘ, 1 από ΕΣΚΑΘ, 1 από ΕΚΑΣΑΜΑΘ, 1 από ΕΣΚΑΒΔΕ, 1 από ΕΣΚΑΣΕ, 1 από ΕΚΑΣΔΥΜ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΜ και 1 από ΕΚΑΣΚ. Οι όμιλοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής χωρίς αντικατάσταση.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: