- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Βαγγέλης Βογιατζόγλου ο δεύτερος διαιτητής Ταεκβοντό που βγάζει ο Ανταίος Σάμου

Ο Βογιατζόγλου Βαγγέλης ασχολείται με το ταεκβοντό από μικρή ηλικία, αθλητής με συμμετοχές σε κύπελλα Ελλάδος, κάτοχος Μαύρης ζώνης 1 Dan και πλέον σπουδάζει στην Αθήνα Μηχανολόγος Μηχανικός στο 5ο έτος.
Πέρασε με επιτυχία το σχολείο διαιτητών και πλέον θα βρίσκεται στα τερέν των αγώνων του Ταεκβοντό.

Η πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες σαν διαιτητής ήταν το τριήμερο 13-15 Δεκεμβρίου του 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας στο 12ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ KIM & LIU με συμμετοχή 1800 αθλητών από όλη την Ελλάδα και με 10 αθλητές από την Σάμο διότι στην πρώτη του συμμετοχή ήταν εκεί και ο σύλλογος του και ο δάσκαλος του κ. Βακάκης Κωνσταντίνος που τον καμάρωσε και ένιωσε περήφανος όπως μας δήλωσε. .
Ευχόμαστε στον κ. Βογιατζόγλου καλή αρχή και πάντα διακρίσεις και του ευχόμαστε και διεθνής διαιτητής.
Ο Ανταίος Σάμος έδωσε το παρών με 10 αθλητές από την Σάμο. Οι αγώνες ήταν αρκετά δύσκολοι παρόλα αυτά οι αθλητές του Ανταίου έπαιξαν πολύ καλά και με τον Σίμο Νικόλαο να κατακτά την 5η Θέση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Blue Star - Hellenic Seaways για την μακροχρόνια υποστήριξη στον αθλητικό σύλλογο Ανταίος και στην προσπάθεια που γίνεται εδώ 13 χρόνια και συγχαρητήρια στου γονείς των αθλητών.
Οι αθλητές που πήραν μέρος είναι:
1
ΚΥΡΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
2
ΤΖΟΥΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3
ΣΙΜΟΣ ΝΙΚΟΣ
4
ΣΟΥΡΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
5
ΔΕΜΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
6
ΓΙΟΒΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
7
ΣΟΥΡΡΗΣ ΠΑΝΟΣ
8
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
9
ΔΕΜΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
10
ΜΕΝΕΓΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ







SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: