- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

100% επιτυχία στο Ταεκβοντο ο Ανταίος Σάμος

16 Αθλητές του Ανταίου και 16 χρύσα Κύπελλα.
Με 16 αθλητές από την Σάμο πήρε μέρος ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Ανταίος Σάμος στο Παιδικό Πανελλήνιο Κύπελλο 2020 που έγινε στις 22 & 23 Φεβρουαρίου του 2020 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Περιστερίου «Γιώργος Στεφανόπουλος» με συμμετοχή 1200 αθλητών από όλη την Ελλάδα.


Οι αθλητές του Ανταίου απέδειξαν άλλη μια φορά ότι με σκληρή προπόνηση και ξεκάθαρους χρονικά στόχους μπορείς να πετύχεις υψηλούς στόχους.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο προπονητής κ. Βακάκης Κωνσταντίνος όταν ένας ένας ο αθλητής προκρινόταν και έφτανε στην πρωτιά. Περήφανος και πολύ ικανοποιημένος δήλωσε και ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών, για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν σε εκείνον, στο σύλλογο αλλά και στο άθλημα.

Ευχαριστεί επίσης και την εταιρεία Blue Star - Hellenic Seaways που στέκεται υποστηρικτής 13 χρόνια τώρα, στην μετακίνηση των αθλητών.

Οι αθλητές που πήραν μέρος είναι:

1
ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2
ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
3
ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
4
ΣΙΓΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
5
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΝΟΛΗΣ
6
ΑΝΤΡΙΑΝΟ ΠΕΤΣΑΙ
7
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΝΟΛΗΣ
8
ΚΑΝΑΤΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ
9
ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
10
ΣΤΑΣΙΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
11
ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ΕΥΤΗΧΙΑ
12
ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΣ
13
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
14
ΠΗΤΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
15
ΚΟΝΤΟΡΙΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
16
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ















SamosSport,gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: