- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ίδρυση Αθλητικού Σωματείου: Πράμνος Ικαρίας

Με πρωτοβουλία παλαιών , παιχτών -προπονητών- και κάποιων φίλων με κοινό χαρακτηριστικό  την αγάπη τους  για τον αθλητισμό ίδρυσαν  μια νέα ομάδα στην περιοχή της Ικαρίας Σάμου  με το όνομα Πράμνος -Αθλητικός Όμιλος Ικαρίας.

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ΠΡΑΜΝΟΣ Ικαρίας είναι ένα νέο αθλητικό σωματείο με έδρα τον Αγ. Κήρυκο Ικαρίας, που στοχεύει στη γαλούχηση των νέων παιδιών στα ιδανικά του αθλητισμού και ειδικότερα στην καλλιέργεια του μπάσκετ. 

Προσδοκά στη δημιουργία υποδομών εκμάθησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων αθλητών και αθλητριών καλαθοσφαίρισης, ώστε μέσα από το παιχνίδι και τα επιστημονικά προπονητικά προγράμματα, σε λίγο καιρό, να δημιουργηθεί μία ομάδα με νέους αθλητές η οποία θα στηρίζεται στα δικά της παιδιά και θα τιμά με τις επιτυχίες της το Ικαριώτικο μπάσκετ και όχι μόνο, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
 Μια ομάδα νέων αλλά και έμπειρων ανθρώπων, με όραμα για το μπάσκετ, συσπειρωμένη γύρω από τον σπουδαίο καλαθοσφαιριστή και πτυχιούχο προπονητή μπάσκετ Στέργιο Μυτιληνού, ενώνει τις δυνάμεις της με στόχο την ανάδειξη ταλέντων μέσω του μαζικού αθλητισμού αρχικά και τη βέλτιση ανάπτυξη και καλλιέργεια των ταλέντων και ικανοτήτων των αθλητών στη συνέχεια. Με γνώση, όρεξη και κυρίως όραμα για τα νιάτα του τόπου μας και τον αθλητισμό μας, εμείς οι άνθρωποι της παρέας της Ακαδημίας.
Καλαθοσφαίρισης ΠΡΑΜΝΟΣ περιμένουμε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των παιδιών της Ικαρίας, ώστε σύντομα να καμαρώσουμε μαζί μια ομάδα από την καρδιά του Αιγαίου, με δικά της παιδιά, εκεί που ονειρευόμαστε, εκεί που της αξίζει.Πρόεδρος στην ομάδα θα ειναι ο Φερούσης Κωνσταντίνος επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού, στο νησί της Ικαρίας με όραμα και αγάπη για το μπάσκετ.
Γενικός αρχηγός και ψυχή της ομάδας θα είναι ο Κουλουμπής Δημοσθένης, ένας ακούραστος εργάτης του Ικαριακού αθλητισμού που επί δυο δεκαετίες βρίσκετε κοντά σε όλα τα τμήματα της Ικαρίας που του έχουν ζητηθεί.
Πίσω από την ομάδα υπάρχουν άνθρωποι με όρεξη να προσφέρουν, γονείς παιδιών και ο μπασκετμπολίστας Γεώργιος Μπόγρης λόγω της φιλικής του σχέσης με τον Στέργιο Μυτιληνού, είναι εκ των ιδρυτών του συλλόγου.

SamosSpot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: