- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Α.Σ. Ηρακλής Ικαρίας: Ο απολογισμός για το νησί μας στις αθλητικές δραστηριότητες μόνο φτωχός δεν είναι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Ικαρία 03-06-2019
Φτάνοντας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 , ο  απολογισμός για το νησί μας στις αθλητικές δραστηριότητες μόνο φτωχός δεν είναι. Τρία  πρωταθλήματα, μια άνοδος και μια παραμονή στην δεύτερη εθνική κατηγορία δεν είναι και λίγα.


Σύλλογος , αθλητές και φίλοι του Α.Σ.Ηρακλή Ικαρίας συγχαίρουν Θερμά

Α)Την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Διαγόρα που κατάφερε να παραμείνει στην  β εθνική κατηγορία , όταν όλα έδειχναν το αντίθετο . 

Απέδειξαν ότι έχουν ψυχάρα παίρνοντας δύσκολα αποτελέσματα και αποδεικνύοντας πως όταν δημιουργείσαι και  λειτουργείς κάτω από αντίξοες συνθήκες, το να τα παρατάς δεν είναι επιλογή .
Συγχαρητήρια και πάλι στα κορίτσια και τον προπονητή τους. 

Β)Την γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ικάρου που κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά το πρωτάθλημα αποδεικνύοντας την υπεροχή τους στον νομό.Ίσως εδώ έχουμε την έναρξη ενός μεγάλου σερί πρωταθλημάτων , καθώς δεν φάνηκε καμιά ομάδα ικανή να σταματήσει την πορεία αυτού του αξιόλογου συνόλου.

Γ)Τις κορασίδες καλαθοσφαίρισης του Διαγόρα που και αυτές κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα στην ηλικία τους , αποδεικνύοντας πως άξια βρίσκονται στην κορυφή.Να σημειωθεί εδώ ότι στο final four που έλαβε χώρα στο κλειστό Αγίου Κηρύκου , από τις τέσσερεις ομάδες που συμμετείχαν , οι τρεις ήταν από το νησί μας (Διαγόρας 1η θέση, Ίκαρος 3η θέση και Ηρακλής 4η θέση )

Δ)Την αντρική ομάδα του Α.Ο.Μεσσαριάς για την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία , μετά από μια δύσκολή και επίπονη χρονιά απέδειξε πως δεν της αξίζει να αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του νομού μας. 


Για το τέλος αφήσαμε την αντρική μας ομάδα η οποία κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της . 
Συγχαρητήρια στους αθλητές , τον προπονητή και την διοίκηση . Θα θέλαμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του γονείς των αθλητών μας , για την υπομονή και την έμπρακτη βοήθεια τους στις εκδηλώσεις μας και στους επιχειρηματίες και τους συλλόγους που μας στήριξαν οικονομικά την δύσκολη εποχή που διανύουμε.
Μπράβο σε όλους του αθλητές του νησιού μας , διακριθέντες και μη. Για να έρθουν οι επιτυχίες πρέπει να μην το βάζεις κάτω ποτέ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. 




Α.Σ. Ηρακλής Ικαρίας
Αθλητικό Σωματείο Ικαρίας
SanmosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: