- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Μπάσκετ final four κορασίδων: Πρωταθλητής ο Διαγόρας Ραχών (Φωτο)

Στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας έγινε το final four κορασίδων στο μπάσκετ με τη συμμετοχή των εξής ομάδων: Διαγόρα, Ηρακλή, και Ίκαρο από την Ικαρία και ο Αθλέων από το νησί της Σάμου.

Στον 1ο ημιτελικό έγινε το παιχνίδι Διαγόρας- Ηρακλής, ανώτερος ο Διαγόρας κέρδισε με 50- 47 και πέρασε στον τελικό. Στο 2ο χρονικά παιχνίδι έγινε ντέρμπι μεταξύ του Αθλέων και του Ικάρου, οι δύο ομάδες σε αυτό το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του πήγαιναν πόντο-πόντο, τελικά κέρδισε ο Αθλέων με 40-38 και μπήκε στον τελικό που τον περίμενε ο Διαγόρας .


Την επόμενη μέρα έγιναν οι τελικοί στον μικρό τελικό ο Ίκαρος επικράτησε του Ηρακλή με 38-28 και κατέκτησε την 3η θέση .

Στον τελικό ο Διαγόρας πήγαινε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ, αλλά ο Αθλέων κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά πέρασε μπροστά στο σκορ, εκεί ο Διαγόρας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου του και κέρδισε το παιχνίδι με 56-61 κατακτώντας το πρωτάθλημα για το 2018- 2019 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι ομάδες συμμετείχαν στους αγώνες με τις εξής αθλήτριες:

Διαγόρας: Χαϊντούτη, Καρούτσου, Αναγνωστοπούλου, Σέχου, Λομβαρδά, Τσαντίρη, Γεωργίου, Καρίμαλη.

Αθλέων: Σπανού, Κρητικού, Παπαπαναγιώτου , Μ. Καραθανάση, Χατζηκωσταντή, Φωτάκη, Βουρλιώτη, Κ. Καραθανάση.

Ίκαρος: Κράτσα, Καλαμπόγια, Ισαάκ, Γαγλία, Ανδρεάδη, Καρναβά, Κ. Γεωργακοπούλου, Λ. Γεωργακοπούλου, Δασκαλάκη, Μεράϊ, Μπράχιμάϊ,

Ηρακλής: Αγγελουδάκη, Φουντούλη, Καρναβά, Μ. Πάυλου, Αυ. Πάυλου, Λεμ. Πάυλου, Κούβαρη. 
SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: