- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΕΠΣ Σάμου Πρωταθλητής υποδομών 2018-2019 ο ΑΟ Σάμου (Φωτο)


Τελικός πρωταθλήματος ΕΠΣ Σάμου στο τμήμα υποδομών μεταξύ των ομάδων ΑΟ Σάμου και της ΑΕ Καρλόβασι. Σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο ακατάλληλο για ποδοσφαιρικούς αγώνες οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο, το Καρλόβασι ευτύχησε να προηγηθεί στο 27΄ με γκολ του Ψαρρού .  Ο ΑΟ Σάμου ισοφάρισε το 80΄ σε 1-1 με τον Σεχάϊ και το παιχνίδι πήγε στην παράταση, με τον ΑΟ Σάμου να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ με τον Σεχάϊ στο 10΄ του 1ου ημιχρόνου της παράτασης το ποιο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, έτσι το πρωτάθλημα υποδομής 2018- 2019 κατέκτησε ο ΑΟ Σάμου ο οποίος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε πρώτος με 34 βαθμούς σε 12 αγώνες έχοντας 11 νίκες και 1 ισοπαλία , πέτυχε 82 τέρματα και δέχτηκε 3.

Διαιτητές Κρίκογλου, Καραγιάννης, Τζόλα.

ΑΟ Σάμου (Χ.Μαλλές): Μάλλες, Βαλής Καρβέλης Σταμέλος Χατζηανδρέου ,Σεχάϊ, Χαλβατζής Φερφελής, Μπάσα, Μανάϊ , Ζολί.

Καρλόβασι (Κατσιάνης ): Ελ. Καμήλης, Λίνκοφ, Γιάννου, Ψαρρός, Σουρρής, Κατσιβέλος, Φωτεινόπουλος, Λούπο, Κοτσολάκης , Κάρλας, Κ. Καμίλης.

SamosSaport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: