- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Φιλανθρωπικός αγώνας Ποδοσφαίρου για τη στήριξη της μικρής Χρυσοβαλάντω

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παικτών και κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Μυτιληνιών Σάμου ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργάνωσαν από κοινού η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και οι Φίλοι του Δημήτρη Βαλή, όπου έγινε μια αξιόλογη προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, για τη στήριξη της μικρής Χρυσοβαλάντω. 


Η συμμετοχή και η βοήθεια των συναδέλφων και συμπολιτών μας με την μαζική παρουσία τους στο γήπεδο Μυτιληνιών Σάμου ήταν πολύ σημαντική και συγκινητική.

ΙΡΑ Σάμου – Φίλοι Δημήτρη Βαλή 8-3
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 15.15 με διαιτητή τον κ. Τάσο Ραγκαβή, γιατρό αγώνα τον κ. Μάνο Λογοθέτη ενώ οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με τους παρακάτω παίκτες.
ΙΡΑ Σάμου: (Αβραμίδης προπονητής), Ευριπίδης, Διακογιάννης, Τάσικας, Σβερκίδης, Μανωλιάδης, Χατζηιωάννου, Παπαμιχάλης, Κομίκης, Ακρίβος, Κότζιαρης, Γλέζος. (Σύρρας, Θεοδωσιάδης, Αγγελίνας, Πατσίδης, Ξανθόπουλος, Μούγκουλης, Τσοπανοκυριάκος, Μπακαλιάνος, Γρηγόρης.
Φίλοι Δημήτρη Βαλή: (Βαλής προπονητής), Συριάνογλου, Κόκκαλης, Καραμηνάς, Τσιρίγος, Ωραιόπουλος, Ραγκαβής, Ευθυμίου, Τάσικας, Καρράς, Καραμαγκιόλας, Γιαννιός, (Βαλής, Θράβαλος, Σταματάκης, Χατζηλαγός).

Τα γκολ για την ομάδα της ΙΡΑ Σάμου πέτυχαν οι: Κότζιαρης 3, Μανωλιάδης 2, Ακρίβος 1, Γλέζος 1, Χατζηιωάννου 1, ενώ για την ομάδα Φίλων Δημήτρη Βαλή οι: Καραμαγκιόλας 1, Γιαννιός 2. 

Τον αγώνα παρακολούθησε και στήριξε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ, Δημοτική Σύμβουλος κ. Άννη Ανδρεάδου η οποία συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικό αγώνα για τη μικρή Χρυσοβάλαντω.

Συγχαρητήρια έδωσε ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος σε όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία του φιλανθρωπικού αγώνα και στην προσπάθεια που γίνεται, τονίζοντας ιδιαίτερα, πως πρέπει να είμαστε πάντα κοντά σε συνανθρώπους μας και κυρίως σε παιδιά που τόσο μας έχουν ανάγκη.

Επίσης ο Δημήτρης Βαλής φίλος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα: είμαι χαρούμενος μαζί με όλους που αγωνιστήκαμε για την μικρή Χρυσοβαλάντω και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά, επίσης προσευχόμαστε ζητώντας τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας να την έχουν καλά.

O Γενικός γραμματέας της ΙΡΑ Σάμου κ. Σακερλής Γεώργιος μετά το τέλος του παιχνιδιού έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν και συμμετείχαν με την αγάπη τους για τη μικρή Χρυσοβαλάντω.
(Πηγή 2000gkol) 
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: