- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

26ο τουρνουά μίνι Βόλεϊ του Α.Ο. Πολυκράτη

Δελτίο Τύπου 
Για μία ακόμα φορά με επιτυχία ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε το 26ο του τουρνουά μίνι βόλεϊ το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στο Δ.Α.Κ. Πυθαγορείου !
Το τουρνουά αυτό είχε Χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα και έτσι οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν και χάρηκαν παίζοντας με τις ομάδες τους !

Συμμετείχαν συνολικά 45 παιδιά ( 36 κορίτσια και 9 αγόρια ) όλα από τις ακαδημίες της ομάδας μας, γεννημένα από την 1-1-2006 έως 31-12-2010 !
Ο σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές – γραμματείς αγώνων, τους υπεύθυνους προπονητές της ομάδας μας, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή !
Παράλληλα οργανώθηκε μικρός μπουφές με χυμούς, γλυκά και σάντουιτς που έφτιαξαν οι γονείς για τα ίδια τα παιδιά που συμμετείχαν και τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα !
Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και με τις ευχές για Καλές Γιορτές !!!!!

SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: