- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ποδόσφαιρο Σάλας: Τζιουβέλης συγχαρητήρια στην νέα ομάδα Samos Futsal

Ο Νικήτας Τζιουβέλης πρόεδρος της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, έγραψε στη σελίδα στο f/b, ενημέρωση φίλων ποδοσφαίρου σάλας, τα παρακάτω για την ομάδα της Σάμου :
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε μια νέα ομάδα που από φέτος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β εθνικής . Αναφέρομαι στην ομάδα Samos Futsal club με την οποία παίξαμε το προηγούμενο Σάββατο 10/11/2018 στην Σάμο. Πολύ καλό κλειστό γήπεδο, αφίσες για το παιχνίδι στα καταστήματα της πόλης , με πολύ κόσμο στο γήπεδο ( πάνω από 250 άτομα όλων των ηλικιών) , με πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι της στην Σάμο με τον κόσμο να είναι πολύ περισσότερος από τον πρώτο. Πολύ καλή οργάνωση της ομάδας με χορηγούς και με πολύ μεράκι από την διοίκηση αλλά και τους αθλητές να μάθουν το FUTSAL . Όλοι οι αθλητές αλλά και ο προπονητής προέρχονται από το κλασικό ποδόσφαιρο. Μεγάλη ευθύνη σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με το άθλημα να τους βοηθήσουμε να μείνουν στον χώρο. Ίσως η επαρχία να είναι μια διέξοδος για την ανάπτυξη του αθλήματος.


SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: