- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών – Α.Ο. Πολυκράτης 2 – 4

Το Σάββατο το μεσημέρι (12.00) έγινε στο γήπεδο Ευδήλου ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σάμου μεταξύ των ομάδων Α.Γ. Σ. Διαγόρας Ραχών και Α.Ο Πολυκράτης. Οι διαιτητές της συνάντησης ήταν ο κ. Σφέτσας (διαιτητής) και οι κ.κ. Πλιάγκος (α’ επόπτης), Μετζεμέκης (β’ επόπτης).

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ δυνατές διεκδικήσεις της μπάλας και από τις δυο ομάδες, αλλά και χαμένες ευκαιρίες με πρώτη αυτή του Ν. Βρούλου στο 11’. Όμως η ομάδα του Πολυκράτη σιγά – σιγά είχε πάρει τον έλεγχο του ματς και οι φάσεις που είχαν σε όλο το μήκος του γηπέδου εναλλάσσονταν και για τους 22 παίκτες, αλλά όχι και τόσο σωστά, με αποτέλεσμα στο 25’ να χρεωθεί με κίτρινη κάρτα ο Γ. Κουτσός του Διαγόρα.
Η πίεση του Πολυκράτη συνεχιζόταν και στο 38’ ήρθε το γκολ με τον Τσιρίκη. Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στο ημίχρονο στα αποδυτήρια.

Στο β’ ημίχρονο ο Διαγόρας μπήκε δυνατά και στο 48’ σε σουτ του Πλακίδα απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Πολυκράτη Δημητρίου. Στο 48’ ο Τσαμουδάκης του Διαγόρα είχε άλλη μια ευκαιρία, με σουτ από ευνοϊκή θέση, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πολυκράτη. Όμως στο 60’ σε ανατροπή του Βρούλου μέσα στην περιοχή δόθηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης και έγραψε το 1- 1. Στο ίδιο λεπτό χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα ο Καρίμαληε Ε. του Διαγόρα.

Η αντίδραση του Πολυκράτη ήλθε πολύ σύντομα με γκολ του Πήτα στο 65’. Η πίεση του Πολυκράτη συνεχιζόταν και στο 70’ είχε δοκάρι με τον Τσιρτσινιώτη. Τότε ήταν που για σκληρό μαρκάρισμα χρεώθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καρίμαλης Ε. και ο Διαγόρας έμεινε με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα. Στο 72’ σε ανατροπή μέσα στην περιοχή του Διαγόρα χρεώθηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο Καρύδης και έγραψε το Διαγόρας – Πολυκράτης 1 -3.

Ο αγώνας εξελισσόταν με έλεγχο της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα από την ομάδα του Πολυκράτη και αντίδραση με αντεπιθέσεις της ομάδας του Διαγόρα. Στο 75΄ήλθε το 4ο γκολ για την ομάδα του Πολυκράτη με τον Πήτα.

Άμεση ήταν και η αντίδραση της ομάδας του Διαγόρα που στο 79’ με τον Καρίμαλη Α. έγραψε το τελικό σκορ Διαγόρας – Πολυκράτης 2 – 4.


Το ματς στο γήπεδο του Ευδήλου το χαρακτήριζε το πάθος και ο δυναμισμός, που αν και στην αρχή του αγώνα ο έλεγχος των φάσεων ήταν αμφίρροπος, σιγά – σιγά η ομάδα του Πολυκράτη κατάφερε να πάρει τον έλεγχο, που με ελάχιστα διαλείμματα τον διατήρησε μέχρι το τέλος. Η ομάδα του Διαγόρα ήταν καλή και δυναμική στις διεκδικήσεις της μπάλας, αλλά υστερούσε στο αποτέλεσμα, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η ομάδα του Πολυκράτη. Όταν στο 70’ η ομάδα του Διαγόρα έμεινε με 10 παίκτες, η προσπάθεια της στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν πολύ πιο δύσκολη και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Η διαιτησία του κ. Σφέτσα, αν και υπήρχαν έντονα παράπονα για κάποια σφυρίγματα και με δεδομένο ότι είχε να διευθύνει ένα δύσκολο αγώνα με βίαια μαρκαρίσματα και σκληρές διεκδικήσεις της μπάλας και από τις δυο ομάδες, κρίνεται σχετικά καλή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών : (Προπονητής Β. Λαθούρας), (1) Καρούτσος Κ., (2) Βατούγιος Ν., (3) Πλακίδας Ε., (4) Τσαπαλιάρης Κ., (5) Καρίμαλης Α., (6) Τσαμουδάκης Σ., (7) Κουτσός Γ. (Αλλαγή στο 84’ με [16] Μαλαχίας), (8) Ολυμπιάδης Ν., (9) Στενός Μ. (Αλλαγή στο 54’ με [14] Hxelilaj), (10) Καρίμαλης Ε. (Αλλαγή στο 80’ με [12] Καττές Γ.), (11) Βρούλος Ν.
Αναπληρωματικοί παίκτες : (13) Παπαβασιλάκης, (15) Παροίκος, (17) Παπαγεωργίου

Α.Ο. Πολυκράτης : (Προπονητής Μ. Τζερέτας), (1) Δημητρίου, (2) Παπουτσογιαννόπουλος, (3) Κυριαζής, (4) Τσιρίκης, (5) Μανωλιός Κ. (6) Παπαχρήστου, (7) Πήτας, (8) Γιαννούλης, (9) Τσιρτσινιώτης, (10) Καρύδης, (11)Λούτσος Κ.
Αναπληρωματικοί παίκτες : (12) Στρατής, (13) Ζίκα, (14) Ακριβός, (15) Λούτσος Μ., (16) Μανωλιός Γ., (17) Λαγουρτζής, (18) Σκουμπόπουλος

Σωτήρης Πολίτης
Πηγή www.ikariaki.gr

 SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: