- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ : Λατρεία για τον δικέφαλο της Σάμου

Η Σάμος και το Καρλόβασι… αποθέωσαν τον δικέφαλο αετό. Με πραγματική αγάπη και λατρεία για την ΑΕΚ, παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη.

Μέσα στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Καρλοβασίου, οι φίλοι του δικέφαλου αετού άκουσαν, έμαθαν, πληροφορήθηκαν, είδαν… τις ΑΕΚ όλου του πλανήτη από πρώτο χέρι. 

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον δικέφαλο του Καρλοβασίου, την ΑΕΚ της Σάμου, την ΑΕ Καρλοβάσου, ενώ έγινε και ειδικό αφιέρωμα στη δεύτερη ομάδα του νησιού με έμβλημα τον δικέφαλο αετό, τον ΑΠΣ Υδρούσας, Άγιος Αθανάσιος.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Γιάννης Γρηγορακάκης, ψυχή της ΑΕ Καρλοβάσου, ενώ για το έργο του συγγραφέα μίλησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ στη Σάμο, Χάρης Ζαβουδάκης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε μέρος του πολύτιμου αρχείου της ομάδας, το οποίο «δουλεύει» με μεγάλο μεράκι και κόπο ο Κώστας Αγαδάκης.

Για την δουλειά που γίνεται στην Καρλοβασίτικη ΑΕΚ μίλησαν οι άνθρωποι της ομάδας από κάθε τμήμα, με επικεφαλής τον πρόεδρο του σωματείου Μανώλη Χιώτη.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση όλων, όταν παραδόθηκε η μπλούζα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών αφιερωμένη στην ΑΕΚ του νησιού!

Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά που μεγαλώνουν με τον δικέφαλο αετό στο στήθος, συμμετέχοντας στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ της ΑΕ Καρλοβάσου.







SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: