- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου: Δελτίο τύπου-ευχαριστήριο

Ένα καταπληκτικό τριήμερο 28-30/6/18 γεμάτο βόλεϊ υψηλού επιπέδου στο  κλειστό Βαθέος τελείωσε .Τελείωσε με φοβερές εμπειρίες για μικρούς και   μεγάλους.
Ποιος νίκησε θα ρωτήσει κανείς η απάντηση είναι το βόλεϊ .

Είδαμε πολύ καλούς αγώνες και άψογη συμπεριφορά αθλητριών και προπονητών  καθώς και ένα καταπληκτικό φίλαθλο κοινό.
Ευχαριστούμε τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Νικόλαο Κατρακάζο που πίστεψε και στήριξε το βόλεϊ διοργανώνοντας ένα άψογο τουρνουά Ευρωπαϊκού επιπέδου (η μεγαλύτερη
διοργάνωση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο νομό μας) , τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Θανάση Πανούσο για την πολύτιμη βοήθειά του ,τον  ΔΟΠΠΟΝΑ, τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας στέλνοντας τις μικρές αθλήτριες να βοηθήσουν σαν μπολ γκερλ και σαν συνοδοί ομάδων, όλους τους εθελοντές και Βασικά την ΕΟΠΕ που εμπιστεύτηκε στη Σάμο μια τόσο  σημαντική διοργάνωση.
Το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πήραν οι ομάδες  της Σλοβακίας και της Ολλανδίας.

Με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου στην συνέντευξη τύπου για το τι γίνετε με τους αθλητές ταλέντα της Επαρχίας θα ήθελα να ενημερώσω ότι γίνετε δουλειά από τα τοπικά σωματεία και κάθε χρόνο παιδιά καλούνται στις προεθνικές και αξιολογούνται. 
Αυτό άλλωστε είναι και το πλάνο της αναπτυξιακής πολιτικής της Ομοσπονδίας.
Τη φετινή χρονιά δύο κορίτσια από τη Ρίβα η Βασιλείου Ευαγγελία και η Διακογεωργίου Ματίνα είχαν την τιμή να επιλεγούν.
Πήγαν στο Μουζάκι κάνοντας προπονήσεις με πολλά άλλα κορίτσια από όλη την Ελλάδα.
Διαθέτουν όλα τα τυπικά προσόντα και με πολύ δουλειά και θέληση θα φτάσουν ψηλά αυτή άλλωστε είναι και η ευχή να τις δούμε μια μέρα στη Εθνική. 
Για την οικογένεια του Σαμιακού βόλεϊ ήταν τιμή που μπόρεσε με την βοήθεια όλων που προανέφερα να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων και τις Εθνικές ομάδες Ελλάδας, Σλοβενιάς, Σλοβακιας, Ολλανδιας.
Ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε ακόμα κάτι καλύτερο.

Για την ΤΕ ΕΟΠΕ ΣΑΜΟΥ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΝΔΡΟΥ ΜΕΛΠΩ

SamosSport.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: