- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΣ Σάμου Προκήρυξη Πρωταθλήματος Υποδομής

Η ΕΠΣ Σάμου με απόφαση του Δ.Σ. στις 05/09/2017 προκηρύσσει την έναρξη των αγώνων του Τοπικού Πρωταθλήματος Υποδομής των Σωματείων της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. 
Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων θα καθορισθεί με νεότερη απόφαση του Δ.Σ.
Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο (2) Ομίλους και συγκεκριμένα:

α) Ένας (1) Όμιλος με τα Σωματεία της Σάμου, που θα αγωνισθούν με τα υπόλοιπα Σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή, σε δύο (2) γύρους , με έναν (1) αγώνα στην έδρα τους και έναν (1) αγώνα στην έδρα του καθενός από τα άλλα συμμετέχοντα Σωματεία.

β) Ένας (1) όμιλος με τα Σωματεία Ικαρίας και Φούρνων, που θα αγωνισθούν με τα υπόλοιπα Σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή, σε τέσσερις γύρους (4) ,με δύο (2) αγώνες στην έδρα τους και δύο (2) αγώνες στην έδρα του καθενός από τα άλλα συμμετέχοντα Σωματεία.

Επίσης, ο πρωταθλητής της όλης διοργάνωσης θα αναδειχθεί με απλούς αγώνες αποκλεισμού (ΜΠΑΡΑΖ), που θα τελεσθούν στις έδρες των πρώτων (1ον) του κάθε Ομίλου ως εξής: α) 1ος Ομίλου Σάμου – 3 ος Ομίλου Σάμου β) 1ος Ομίλου Ικαρίας /Φούρνων – 2 ος Ομίλου Σάμου. Ακολούθως οι νικητές των παραπάνω αγώνων αποκλεισμού θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε Τελικό Αγώνα για την ανάδειξη του Πρωταθλητή στο γήπεδο Σάμου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Σωματεία που ανήκουν στη Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣ Σάμου της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Όλα τα παραπάνω Σωματεία υποχρεούνται ή δικαιούνται να υποβάλουν ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (εύρεση στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα της ΕΠΣ Σάμου) το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 14/09/2017 στην ΕΠΣ Σάμου συνοδευόμενη με το ποσό των 10,00€, ως παράβολο συμμετοχής. Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων θα καθορισθεί με νεότερη απόφαση του Δ.Σ.

Για αναλυτικότερη ανάγνωση Η προαναφερθείσα προκήρυξη είναι αναρτημένη στην επίσημη σελίδα της ΕΠΣ Σάμου!
(Ρεπορτάζ Ελευθερία Γερολύμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: