- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΣ Σάμου: Προκήρυξη αγώνων κυπέλλου 2017-2018

Προκήρυξη αγώνων κυπέλλου 2017-2018  Α΄ (τοπικής) Φάσης 
 ΑΡΘΡΟ 1o Στους αγώνες της εν λόγω διοργάνωσης της ΕΠΣ Σάμου υποχρέωση συμμετοχής έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣ Σάμου κατά την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.

 Στους αγώνες της ίδιας διοργάνωσης δικαίωμα συμμετοχής προαιρετικά έχουν όλα τα Σωματεία, που ανήκουν στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία κατά την αγωνιστική περίοδο 2017 – 18.

ΑΡΘΡΟ 2ο – Σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου (άρθρο 42, ΚΑΠ/ΕΠΟ
1)  Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε  τρεις (3) ή τέσσερις (4) Ομίλους ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων. Ειδικότερα οι όμιλοι θα περιλαμβάνουν:
 α) Ένας όμιλος τα Σωματεία Ικαρίας και Φούρνων
 β) Δύο (2) η τρεις (3) Όμιλοι τα Σωματεία της Σάμου
Οι  όμιλοι με τα Σωματεία της Σάμου θα συγκροτηθούν με δημόσια κλήρωση που θα διενεργήσει  η διοργανώτρια
2)  Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα των απλών συναντήσεων αποκλεισμού και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα εφαρμόζεται η προβλεπόμενη διαδικασία από τη διάταξη του άρθρου 20, παρ. 13 του ΚΑΠ/ΕΠΟ (παράταση κλπ)
3)  Όλοι οι αγώνες θα ορισθούν μετά από δημόσια κλήρωση της διοργανώτριας. Ομάδα που κληρώνεται πρώτη θα είναι γηπεδούχος .Κάθε αλλαγή Γηπέδου έστω και αν συμφωνήσουν οι αντίπαλες ομάδες απαγορεύεται.
4) Ο τελικός αγώνας για την ανάδειξη της Κυπελλούχου ομάδας ΕΠΣ Σάμου θα τελεσθεί στο Στάδιο Καρλοβάσου 

Τα Σωματεία του 1ου Άρθρου , που έχουν υποχρέωση ή δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση οφείλουν να υποβάλουν Δήλωση Συμμετοχής, όπως το συνημμένο στη παρούσα υπόδειγμα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 14/09/2017 στην ΕΠΣ Σάμου.

Πρόγραμμα αγώνων, Διάρκεια, Ημέρα και Ωρα τέλεσης αγώνων.
Για τους αγώνες θα εκδοθεί αγωνιστικό πρόγραμμα, ύστερα από δημόσια κλήρωση που θα γίνει από την Ε.Π.Σ. Σάμου. Οι αγώνες θα διεξάγονται κατά κανόνα ημέρα Τετάρτη, και σε εξαιρετικές περιπτώσεις όμως μπορεί να διεξάγονται και τις υπόλοιπες ημέρες  για ειδικούς λόγους και ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση της διοργανώτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: