- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

kick boxing Σάμος Μάιος 2016 αποτελέσματα (Φωτό)

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016  πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία  στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Βαθέως Σάμου, Επίλεκτοι Αγώνες ‘’HEROES NIGHT’’. Ο διοργανωτής των αγώνων,   Βασίλης Βαλής πριν δώσει την έναρξη των αγώνων μίλησε για την παρούσα διοργάνωση . 
Ευχαρίστησε  όλους όσους βοήθησαν , τον κόσμο, και τους σπόνσορες και έκλεισε τον λόγο του με την φράση• « Ζήτω η Σάμος! ».  Κατά την διάρκεια των αγώνων έγιναν και διάφορες επιδείξεις μπόντι μπίλτιν, μοντέρνου χορού και  ταεκβοντό.

Αγώνες Επίδειξης
 1)ΜΑΘΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -  Liakos Team Σάμος - 30 Kg
                                          Vs
ΧΑΤΖΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Liakos Team Σάμος
Η αυλαία των αγώνων άνοιξε με τα μικρά «θηρία» της σχολής του Παναγιώτη Λιάκου. Οι δύο μικροί κύριοι έπαιζαν προσεκτικά χωρίς να θέλουν οι δύο φίλοι να χτυπήσουν μεταξύ τους. Ο αγώνας μετά από δύο γύρους έληξε ισόπαλος, με τον δάσκαλό τους να αισθάνεται υπερήφανος για τους δυο μελλοντικούς του πρωταθλητές.


1ος αγώνας
                                          Vs                    2)ΓΟΥΡΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣLiakos Team Σάμος - 90 Kg
                                          Vs
ΚΛΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – Valis Team Ξυλόκαστρο.
Νικητής αναδείχτηκε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΡΝΑΣ ο οποίος είχε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ ο ΚΛΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έφερε καλή τεχνική και κυρίως άμυνα, αφού πολλές φορές εμπόδισε την φυγή του αντιπάλου του από τις γωνίες του ρινγκ όπου τον είχε εγκλωβίσει. 

2ος αγώνας
ΧΡΗΣΤΟΠΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣLiakos Team Σάμος + 100 Kg
                                           Vs
ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Theodoropoulos Team Κιάτο
Νικητής αναδείχθηκε ομόφωνα από την επιτροπή  ο ΧΡΗΣΤΟΠΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ο οποίος από την αρχή μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι ενώ και ο αντίπαλος του,  ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, έπαιξε συγκεντρωμένα και είχε καλή άμυνα.

3ος αγώνας
ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ – Liakos Team Σάμος - 60 Kg
                                           Vs   
ΒΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ Theodoropoulos Team Κιάτο
Νικητής αναδείχθηκε ο  ΒΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ο οποίος σε όλη τη διάρκεια των γύρων έπαιζε ήρεμα και συγκροτημένα  ενώ ο αγώνας έληξε νωρίτερα με τον ΛΑΖΑΡΟ ΤΣΑΚΑΛΟ να πράττει 3 (τρεις) αντικανονικές ποινές.

4ος αγώνας
ΚΟΤΣΙ ΤΖΟΥΛΙΑΝLiakos Team Σάμος - 80 Kg
                                            Vs              
ΛΙΒΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Boulafentis Team Λέρος
Νικητής αναδείχθηκε ο ΚΟΤΣΙ ΤΖΟΥΛΙΑΝ παρότι και οι δύο παίχτες είχαν δυναμικό πάτημα και καλή τεχνική.

5ος Αγώνας
ΚΟΚΟΖΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣCorpus Kiourtidis Θεσσαλονίκη - 75 Kg
                                             Vs          
ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Liakos Team Σάμος
Νικητής αναδείχθηκε ομόφωνα από την επιτροπή  ο ΚΟΚΟΖΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι από τον 2ο γύρο με καλή τεχνική και με ήρεμη ψυχολογία ενώ ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ έπαιξε δυναμικά κυρίως στο 1 ½ (ενάμιση) λεπτό του δευτέρου γύρου.

6ος αγώνας
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΙΚΟΣ Liakos Team Σάμος - 72 Kg
             Vs      
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΣ – Theodoropoulos Team Κιάτο
Νικητής σημειώθηκε ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΙΚΟΣ ο οποίος με την είσοδος του στο ρινγκ φαινόταν αποφασισμένος να κερδίσει.  Οι δύο παίκτες ενθουσίασαν με την άψογη τεχνική τους αλλά ο αγώνας έληξε νωρίς διότι ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΣ αποφάσισε να σταματήσει, εξαιτίας πόνου στον ώμο του (είχε βγάλει τον ώμο του πριν λίγες μέρες) . Ο γιατρός του είχε συστήσει να μην συμμετέχει στους αγώνες αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να τους χάσει. Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό που έδειξε!

7ος αγώνας
ΤΣΑΠΑΡΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣLiakos Team Σάμος + 100 Kg
                                             Vs          
ΤΣΙΝΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Α.Σ. ΜiΣΤΙ Θεσσαλονίκη
Νικητής αναδείχθηκε ο ΤΣΑΠΑΡΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ο οποίος κατείχε καλή άμυνα ενώ ο αντίπαλος του είχε καλή επίθεση και δυνατό πάτημα.

8ος αγώνας ζώνης 3*2 min -70 Kg
ΚΡΑΝΙΑΣ ΝΙΚΟΣStikios Team Αγρίνιο
                                             Vs
ΠΛΕΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ – Liakos Team Σάμος
Νικητής αναδείχθηκε ο ΚΡΑΝΙΑΣ ΝΙΚΟΣ, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια των γύρων είχε το προβάδισμα σε τεχνική, διεκδίκησε και έλαβε την ζώνη Low Kick  αλλά και ο ΠΛΕΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ έπαιξε έχοντας άριστη επίθεση και άμυνα στον πρώτο του αγώνα.

9ος αγώνας ζώνης 3*2 min -92 Kg
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ – Theodoropoulos Team Κιάτο
                                                   Vs
ΜΑΛΙΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣArtemis Team Λεχαινά Ηλίας
Νικητής αναδείχθηκε ο ΜΑΛΙΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά παρά τις 2 (δύο) αντικανονικές ποινές του, διεκδίκησε και έλαβε την ζώνη Κ-1. Επίσης ο  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ είχε καλή επίθεση και άμυνα και χρησιμοποίησε έξυπνα τα αντανακλαστικά του.

10ος αγώνας ζώνης 5*2 min -90 Kg
11)  CHATZOF PETRO – Russia Team
                                                   Vs
 ΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Valis Team Σάμος
Ο δάσκαλος, ΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αγωνίστηκε με τον Ρώσο παίκτη για την ζώνη πρωταθλητή Κ-1. Αναδείχτηκε νικητής όταν έβγαλε τον αντίπαλο του νοκαουτ στα μισά του δεύτερου γύρου. Όλο το γήπεδο ζητωκραύγαζε, ο δάσκαλος ευχαρίστησε τόσο τον CHATZOF PETRO για τον υπέροχο αγώνα, όσο τον δάσκαλο του ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΛΗ, την σύζυγο του και όλους τους παρευρισκόμενους σε αυτό το μοναδικό θέαμα που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στο νησί μας.      
(Ελευθερία Γερολύμου)
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: