- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Εξοντωτικά εξοδολόγια διαιτησίας για τον Πυθαγόρα Σάμου

Τα εξοντωτικά εξοδολόγια διαιτησίας για τον Πυθαγόρα συνεχίζονται, στον αγώνα τις 28ης Μαΐου 2016 με τη Ζωφριά αν και οι διαιτητές -παρατηρητής ήταν από τις ΕΠΣ Πειραιά και Αθηνών εντούτοις το εξοδολόγιο έφτασε στις 2066,20 ευρώ.
Σε τρεις αγώνες που έδωσε ο Πυθαγόρας στην έδρα του τα εξοδολόγια διαιτητών - παρατηρητών έφτασαν στο ποσό των 5943,60 (1062,20-2274,60-2066,20), ενώ στα εκτός έδρας παιγνίδια με Ζωφριά και Θύελλα Ραφήνας με 20μελή αποστολή του κόστισε λίγο πάνω από 6000 ευρώ. (εισιτήρια, ξενοδοχεία ,διατροφή , μετακινήσεις κ.λ.π. ).
Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει υποχρέωση να προστατεύει οικονομικά τα σωματεία και όχι να τα τιμωρεί με βαριά εξοδολόγια . Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα από πλευράς της ΕΠΟ και να πληρώνουν τα σωματεία τη διαμάχη που έχει με τις ΕΠΣ που δεν είναι της αρεσκείας της.
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας http://www.xxsports.gr
η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και ο πρόεδρος της πέτυχε, τα έξοδα της Ρόδου για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων Χίου να μην ξεπερνούν τα 1400 ευρώ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ιάλυσο την περσινή σεζόν. Ο Παναγιώτης Διακοφώτης είχε δεσμευτεί πριν τα περσινά μπαράζ του Ιάλυσου για καλύτερη μεταχείριση σε αυτό το θέμα από την ΕΠΟ και το πέτυχε με το παραπάνω, ενώ ο Πανθηραϊκός στο παιγνίδι με τη Ρόδο πλήρωσε 2300 ευρώ έξοδα διαιτητών . Τα συμπεράσματα δικά σας.
(Νίκος Οικονόμου)
Δείτε το εξοδολόγιο διαιτησίας
ΑΨΕΣ Πυθαγόρα Κοντακαϊκων – ΑΟ Ζωφριάς


Δεν υπάρχουν σχόλια: