- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ήταν στη Σάμο ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Γιώργος Σαρρής;

(αναδημοσίευση απο www.i-samos.gr)                                         

Έκπληξη μας προκάλεσαν οι
πληροφορίες που μας ήρθαν πριν από λίγες ημέρες, για ξαφνική επίσκεψη στη Σάμο, του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) κ. Γιώργου Σαρρή.
Η επίσκεψη έγινε την περασμένη Παρασκευή κάτω από άκρα μυστικότητα και ο μόνος (ακούγεται) που ήξερε την άφιξη του Προέδρου (γιατρού στο επάγγελμα) της ΕΠΟ, ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων κ. Νίκος Βακάλης.

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως δείπνησαν οι δύο τους σε γνωστή ταβέρνα στο Παλαιόκαστρο.
Μάλιστα κατά την εισοδό τους στη ταβέρνα ''έπεσαν'' πάνω σε Σαμιώτες παράγοντες του ποδοσφαίρου, που έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, μπρoστά τους!

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο λόγος της επίσκεψης του κ. Σαρρή έχει άμεση σχέση με το ζήτημα των κλειστών γηπέδων στο Νομό, αλλά πιθανολογείται πως για να είναι μαζί με τον κ. Βακάλη τότε, έχει να κάνει με αυτό.
Βέβαια αυτή η επίσκεψη έχει εκνευρίσει πάρα πολύ, πολλούς παράγοντες και αθλητές του νησιού, που θεωρούν ότι έπρεπε να είναι ενήμεροι από την επίσκεψη του κ. Σαρρή που φυσικά θα μπορούσαν να τον ενημερώσουν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες τους...

Απομένει η επίσημη άποψη της Ε.Π.Σ. Σάμου για να γνωρίζει και ο κόσμος τι ακριβώς έκανε στο νησί ο κ. Σαρρής...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: