- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την Καντίνα του Δημοτικού Σταδίου Σάμου!

 (αναδημοσίευση απο www.i-samos.gr)
Επειδή κάποιοι από τη Δημοτική αρχή
 Σάμου, την Περιφειακή Ενότητα και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου προσπαθούν να μας τρελάνουν τελείως και το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό απ'όσο δείχνει, πιστεύουμε πως τον λόγο έχει πια η δικαιοσύνη!
Εδώ και ένα (1) μήνα πάρθηκε η απόφαση απ'όλους αυτούς πήραν την απόφαση να βάλουν λουκέτο στις αθλητικές εγκαταστάσεις, διότι δεν είχαν Οικοδομική Άδεια, αλλά και Άδεια Λειτουργίας!
Όμως εδώ υπάρχει μια σοβαρή παράμετρος και εδώ είναι που ζητάμε την παρέμβαση της δικαιοσύνης!
Κλείνοντας λοιπόν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, έβαλαν λουκέτο και στο Δημοτικό Στάδιο της Σάμου, με παράπλευρη απώλεια το κλείσιμο και της Καντίνας που μίσθωσαν πριν από περίπου 1 χρόνο!!!
Το τρελό είναι, πως είναι δυνατόν να μίσθωσαν και να δημοπράτησαν ένα κτίσμα που δεν έχει άδεια οικοδομής; Σκέφτηκαν ότι αυτή τη στιγμή πως αυτός ο επιχειρηματάς που του έκλεισαν το μαγαζί πληρώνει ενοίκια, πληρώνει ΤΕΒΕ, χαλάνε τα προιόντα που έχει μέσα και φυσικά ρεύματα, νερά και άλλα;
Η προχειρότητα τους και η πολιτική τους πλέον έχει καταντήσει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: