- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Το Πυθαγόρειο υποδέχεται το Ράλλυ Αιγαίου

 Τη Δευτέρα 18/07/2011 θα αρχίζουν να καταφτάνουν στο Πυθαγόρειο τα 37 σκάφη που συμμετέχουν στο Ράλλυ Αιγαίου, τα οποία θα παραμείνουν στο νησί μας μέχρι και την Πέμπτη.
Ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Πυθαγορείου, κος Νίκος Λύκος, μιλώντας στον «Αρμονία», κάλεσε όλους να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα του 48ου ράλλυ Αιγαίου.


«Θα υπάρχουν τρία περίπτερα, ένα εκ των οποίων θα μοιράζει έντυπα για τη Σάμο, ενώ εθελοντές θα παρέχουν πληροφορίες καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους. Την Τρίτη, 19 Ιουλίου, η μπάντα Καρλοβάσου θα παιανίζει τραγούδια της θάλασσας, ενώ την επόμενη, στο άγαλμα του Πυθαγόρα, θα γίνει απονομή των επάθλων της 2ης και 3ης ιστιοδρομίας και θα ακολουθήσει τοπική γιορτή με εδέσματα, κρασί και τοπικά συγκροτήματα. Επιπλέον, την Τετάρτη, στις 11 το πρωί, τα σκάφη θα κάνουν ιστιοδρομία από το Πυθαγόρειο προς το Ηραίον, που θα αναμεταδοθεί από την ΕΡΤ», είπε ο κος Λύκος.

Αναβρασμός επικρατεί και στο Ναυτικό Όμιλο Σάμου, μέλη του οποίου συμμετέχουν στο ράλλυ με τα σκάφη «Ωκυρρόη» και «Σαμία», ενώ στον αγώνα της 20ης Ιουλίου ο Όμιλος θα λάβει μέρος με 6 σκάφη.

Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος, καλεί όλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 20ης Ιουλίου. «Θα συμμετέχουν 6 σκάφη του ΝΟΣ. Σας προτείνουμε να μη χάσετε τον αγώνα στη θάλασσα του Πυθαγορείου, καθώς επίσης και την εκκίνηση των σκαφών για τις Οινούσσες, στις 21 Ιουλίου, στις 9 το πρωί», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΝΟΣ. Πηγή Radio Armonia 103,2FM
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ   17/07/2011 
Τσιμπρίδης  Ευθ.,  Μανιώτης Δημ .,Βούρος   Βασ

Από την Κ.Ε.Δ. και Δ.Α.Δ. / Ε.Π.Ο. ανακοινώνονται τα κάτωθι σχετικά με τα σεμινάρια προεπιλογής διαιτητών, παρατηρητών και εκπαιδευτών περιόδου 2011-2012: Από το Σ.Δ.Π. Σάμο  συμμετέχουν Μανιώτης Δημ., Βούρος   Βασ., Τσιμπρίδης  Ευθ.  Θα πραγματοποιηθεί στις  24/25/07/2011  στην Αθήνα . Περισσότερα>>>>>>

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 17/07/2011 
Κανονικά  θα συμετέχει η Ανατολή στο πρωτάθλημα
Δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής της Ανατολής στο πρωτάθλημα  της Β΄ κατηγορίας   μας δήλωσε ο πρόεδρος Κος Ξαγοράρης , μας είπε μάλιστα ότι η ομάδα  θα κατέβει πιο ενισχυμένη.

Δεν  συγχωνέυονται  Λαίλαπας και Λυκούργος 

Ο Λαίλαπας και ο Λυκούργος έκαναν ενέργειες για συγχώνευση των δυο ομάδων αλλά δεν  τα βρήκαν και έτσι συνεχίζουν κανονικά στα πρωταθλήματα της Α΄και Β΄κατηγορίας αντίστοιχα , σύμφωνα με  πληροφορίες  από στέλεχος της διοίκησης της  ομάδος του Λυκούργου .

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 16/07/2011 
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ


Ο Νίκος Κατζιλιέρης  και ο Χρήστος Ευαγγέλου 
 θα αγωνίζονται  στον Πυθαγόρα και για τον επόμενο χρόνο σύμφωνα με  δηλώσεις που μας έκανε στέλεχος της διοίκησης της ομάδας των Κοντακαιϊκων

ΙΩΝΙΚΟΣ   
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ ΣΑΜΟΥ
Προς : ΜΜΕ Σάμου.
ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ο Ιωνικός  Α.Π.Σ  ενημερώνει  σχετικά  με την  Λαχειοφόρο  οικονομική  ενίσχυση  που έγινε την Τρίτη   12/7/2011  με την κλήρωση  του Λαικού  Λαχείου  οι  αριθμοί που κληρώθηκαν  είναι  :
1ο  Δώρο – Φορητός Υπολογιστής  Νetbook (N.74-451)
2ο  Δώρο – Αλυσοπρίονο  STIHL  MS 170  (Ν.34-348)
3ο  Δώρο – Πολυμηχάνημα  CANON  (Ν.50-264)
4ο  Δώρο – Ακτοπλοικά  εισιτήρια  2  ατόμων  (Ν.3-424)
Καρλόβασι 13/7/2011
Το  Δ.Σ  ευχαριστεί  όλους  όσους βοήθησαν για την παραπάνω Λαχειοφόρο αγορά.
  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ                           ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΜΑΥΡΙΚΗΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ 14/07/2011
Αποκλειστική  Συνέντευξη     
της  Αφροδίτης  Κοσμά στο  samos sport
 Στον Παναθηναϊκό η Αφροδίτη Κοσμά
Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η Αφροδίτη Κοσμά  που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο  Σάμου! Η 28χρονη φόργουορντ είχε  προτάσεις, τόσο από την Α1 (Εσπερίδες) όσο και από την Α2 (Ιπποκράτης Κω) αλλά επιθυμία της ήταν να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού, κάτι που ενστερνίστηκε και ο Αθηναϊκός μην μπαίνοντας εμπόδιο στην επιθυμία της.

Η Αφροδίτη  Κοσμά  έχει  ύψος: 1,87
Παίζει  στη Θέση: Φόργουορντ
Σπουδές: Γυμναστική Ακαδημία
Προηγούμενες Ομάδες: Ερμής Περάματος, Ατρόμητος Πειραιά, Ακαδημία Ηλιούπολης
Διακρίσεις: Μέλος της Εθνικής ομάδας Γυναικών.

Συνέντευξη    
Ερώτηση 1)  Πότε ξεκίνησες   να παίζεις  Μπάσκετ ;
To 1995 στον Ερμή Περάματος (Πειραιά)
Ερώτηση 2)  Πως προέκυψε  η  μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό
Μετά από συζήτηση με την ομάδα μου τον Αθηναϊκό αποφασίσαμε από κοινού ότι καλό θα ήταν για ένα χρόνο να αλλάξω περιβάλλον ,από εκεί και πέρα πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν αλλά υπέγραψα στον Παναθηναϊκό.
Ερώτηση 3) Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν άκουσες ότι σε θέλει ο Παναθηναϊκός ;
Αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πάρα πολλούς φιλάθλους και κάθε αθλητής θα ήθελε να συμμετέχει σε αυτόν. Οπότε και για μένα ήταν μεγάλη τιμή να έχεις πρόταση από μια τέτοια ομάδα.
Ερώτηση 4) Στα χρόνια που είσαι στα γήπεδα, ποια ήταν η καλύτερη  και πια η χειρότερη  στιγμή στην μέχρι τώρα  καριέρα σου  ;
Οι καλύτερες στιγμές στη καριέρα μου ήταν :το 2010 όταν κατέκτησα με τον Αθηναϊκό το triple crown και τον Ιούνιο του 2009 η κατάκτηση της 5ης θέσης στο πανευρωπαϊκό με την Εθνική Γυναικών χειρότερη είναι στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών το 2010 για το Παγκόσμιο στο οποίο τραυματίστηκα.
Ερώτηση  5) Τί  θυσίες έκανες  για να φτάσεις μέχρι εδώ και  ποιοί σε βοήθησαν ;
Δεν έκανα καμία θυσία αυτό που κάνω το λατρεύω είναι ένα μικρόβιο που κυλάει στο αίμα μου και δεν πιστεύω ότι έχασα κάτι από τη ζωή μου. Φυσικά οι γονείς μου και κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα μου.
 Ερώτηση  6) Τα  όνειρα σου έγιναν  πραγματικότητα;
   Πολλά έχουν πραγματοποιηθεί αλλά τα όνειρα και οι στόχοι στη ζωή ενός αθλητή δεν σταματούν πότε!
Ευχαριστώ  πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια: