- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 13/07/2011
ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ   Α.Ε. ΒΑΘΥΛΛΟΥ – ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ -Α.Σ. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Ε. ΒΑΘΥΛΛΟΥ – ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ-Α.Σ. ΤΑΞΙΑΡΧΗ
Οι αθλητικοί σύλλογοι Α.Ε. Βαθύλλου- Πανσαμιακού και Α.Σ. Ταξιάρχης, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την ομόφωνη απόφαση των Δ.Σ. τους για κοινή πορεία από εδώ και πέρα των δύο Συλλόγων, ξεκινώντας αρχικά με την απορρόφηση του Α.Σ. Ταξιάρχη από την Α.Ε. Βαθύλλου- Πανσαμιακού μέχρι την πλήρη συγχώνευση των δύο Συλλόγων σε μια νέα ομάδα.
Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών στα τμήματα παίδων και τζούνιορ καθώς επίσης και η ενδυνάμωση του τμήματος ανδρών.
Η απόφαση αυτή ελήφθηκε επειδή πιστεύουμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να καταλάβουν όλοι ότι μια πόλη 10.000 κατοίκων όπως η πόλη της Σάμου δεν έχει την πολυτέλεια να έχει τρεις!!! ποδοσφαιρικές ομάδες που να ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Έχουμε την πεποίθηση ότι ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα από ότι η κάθε μία ομάδα μόνη της. Καλούμε τους φίλους των δύο ομάδων-και όχι μόνο- να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τη κοινή μας προσπάθεια, για το καλό πάνω απ`όλα των παιδιών μας και ελπίζουμε οι αρχές του τόπου να σταθούν αρωγοί σε αυτό το εγχείρημα.
                              ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ.
    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ                                ΟΙ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ
ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΠΑΝ.                        ΝΤΑΛΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΖΗΣΗΣ                         ΜΠΟΥΣΔΟΥΝΗΣ ΑΘ.

ΒΟΛΕΪ  09/07/2011


Καρλόβασι  07/07/2011
Οι  προσπάθειες για τη  Δ΄Εθνική   συνεχίζονται
Συνάντηση με τον Δήμαρχο είχε  αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου και ποδοσφαιριστές  της ομάδας του Καρλοβάσου  με θέμα τη χρηματοδότηση της ομάδας για τη συμμετοχή της  στη  Δ΄ Εθνική.  Ο Δήμαρχος  υποσχέθηκε ότι θα φέρει το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Στίβος
Πανελλήνιοι αγώνες στίβου βετεράνων αθλητών 
Στράτος  Χατζηδάκης
Για άλλη μια φορά μας εκπροσώπησε επάξια  ο βετεράνος αθλητής μας  στο ακόντιο Στράτος  Χατζηδάκης  στους  πανελλήνιους αγώνες στίβου που πραγματοποιηθήκαν  στην Αλεξανδρούπολη  18-19 Ιουνίου ο Στράτος επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο .

Καρλόβασι  3/07/2011
Έκτακτη γενική συνέλευση για τη Δ΄ Εθνική 
Απόντες οι άρχοντες του τόπου
Η  Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ  την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 και  ώρα 10.30  πραγματοποίησε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου  Αιγαίον   έκτακτη  γενική συνέλευση με θέμα  τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Δ΄ Εθνική  κατηγορία .Είχε  καλέσει  όλους τους φορείς του τόπου αλλά τελικά δεν πήγε κανένας  η Ε.Π.Σ  απάντησε με  έγγραφο ότι δεν  διαθέτει  χρήματα . Πικραμένοι όλοι οι παραβρισκόμενοι  που είναι κοντά στο σύλλογο  από την αδιαφορία και την απαξίωση τον τοπικών αρχών  σε ένα θέμα που αφορά τον αθλητισμό του νησιού μας  και τη διαφήμιση του τόπου μας  . Όπως ανέφερε ο πρόεδρος  της  Α Ε Καρλοβάσου  Αχ. Μανδάλου  η ομάδα διαθέτει 40.000 ευρώ και από τις τοπικές αρχές  ζητά  το υπόλοιπο  περίπου άλλες 40.000. Αν αναλογιστούμε ότι ο τελικός βόλεϊ στη Σάμο  στοίχισε στο δήμο περίπου στα 15.000 ευρώ για μια μέρα ,  ενώ το Καρλόβασι συμμετέχοντας στη  Δ΄ εθνική θα διαφημίσει το νησί μας για έξη  μήνες το λιγότερο . Η  πολιτεία απούσα για ακόμα μια φορά   και όμως διαθέτει  500.000 - 1.000.000 ευρώ  όπως ακούσαμε στο παρελθόν από  τον ίδιο το δήμαρχο  για το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής   λαθρομεταναστών  που μόνο κακό  μπορεί  να  κάνει  στον τόπο μας . Τελικά  αποφασίστηκε  μιας και κανένας  δεν  καταδέχτηκε να παραβρεθεί  να προσπαθήσει η διοίκηση από μόνη της μήπως και καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στην Δ΄ Εθνική. Ρεπορτάζ  Κυριάκος  Αγγελέτος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03/07/2011
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΒΑΘΥΛΛΟΥ – ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ

Το Σάββατο 02/07/2011 και ώρα 19:00 μ.μ. διεξήχθηκε στο κοινοτικό κατάστημα Άνω Βαθέως η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου –Πανσαμιακού με θέμα τις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την εκλογή του νέου Δ.Σ. ψήφισαν 38  από τα 45 οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη και εξέλεξαν τους κάτωθι:
Φραντζέσκος Παναγιώτης, Νταλαμανής Νικόλαος, Νταλαμανής Βασίλειος, Χατζηανδρέου Χρήστος, Μποτίνη Ξενοκράτης, Κλήμης Αλέξανδρος, Χατζηανδρέου Τριαντάφυλλος, Βασιλειάς Μάρκος, Καρύδας Ιωάννης.
Αναπληρωματικοί : Καραμηνάς Αντώνιος, Σβαρνιάς Μιχάλης.
Εξελεγκτική Επιτροπή: Στάντζος Γεώργιος, Κυπραίος Σπύρος, Βαρδίκος Ευάγγελος
Αμέσως μετά τη καταμέτρηση των ψήφων και τη  γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων έγινε η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ :          Φραντζέσκος Παναγιώτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :      Βασιλειάς Μάρκος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νταλαμανής Βασίλειος
ΤΑΜΙΑΣ :            Nταλαμανής Νικόλαος
ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Χατζηανδρέου Χρήστος
ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΙΒΟΥ :     Χατζηανδρέου Τριαντάφυλλος
ΕΦΟΡΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ: Καρύδας Ιωάννης
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ :     Μποτίνη Ξενοκράτης
ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ :   Χατζηανδρέου Χρ. – Νταλαμανής Νικ.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:Νταλαμανής Βασίλειος
ΜΕΛΟΣ :  Κλήμης Αλέξανδρος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:Καραμηνάς Αντ.- Σβαρνιάς Μιχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: