- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

ΠΑΝΤΕΡΛΗΣ ΤΑΚΗΣ :……’’σαν ηφαίστειο που ξυπνά απ’όνειρο βαθύ...λάβα μου’’

Ένα μεγάλο μπράβο στον μπασκετικό Παναθηναϊκό για την τεράστια επιτυχία του στην κατάκτηση του Champion League . Έδωσε μετά από χρόνια την δυνατότητα σε χιλιάδες κόσμου να βγεί από το σπίτι του να αφήσει επιτέλους τον καναπέ του και να πανηγυρίσει . 

Πολλά συναισθήματα και συγκινήσεις στον κόσμο που μόνο ο Αθλητισμός μπορεί να προκαλέσει. Ο Αθλητισμός πού υπό οποιαδήποτε μορφή είτε είναι επαγγελματικός ,είτε ερασιτεχνικός , σχολικός, μαζικός λαϊκός μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς , να δακρύζεις, να φωνάζεις, να κλαις, να γελάς. 

Βλέποντας αυτόν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στην πορεία των τελευταίων δέκα μηνών που από την 17 η θέση την οποία τερμάτισε πέρυσι το καλοκαίρι, στην φετινή πορεία της κατάκτησης της Ευρολίγκας μου έρχεται στο μυαλό το γνωστό τραγούδι ‘’ …. σάν ηφαίστειο που ξυπνά απ’όνειρο βαθύ κι ότι φτιάχνει τα βουνά κλαίει να γεννηθεί…..λάβα μου λάβα μου…..’’ ( όπου ηφαίστειο = Πρόεδρος ο οποίος για όποιους λόγους ήταν εν υπνώσει , βυθισμένος μέσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τους καταναλωτικούς ρυθμούς της ζωής - ξαφνικά ξαναγεννιέται και τινάζεται σαν λάβα… με τα γνωστά αποτελέσματα…..). 

Συγχαρητήρια λοιπόν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στον Πρόεδρο τον Προπονητή και τους Παίκτες και να ευχηθούμε να έχουμε συνέχεια των επιτυχιών του Αθλητισμού μας την Τετάρτη το βράδυ όπου το Ποδόσφαιρό μας έχει ραντεβού με την ιστορία.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: