Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Αποχώρησε ο Σταματάκης από τον πάγκο του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα

Με ανάρτηση του στο f/b ο Στέλιος Σταματάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας των Κοντακαιίκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Μετά από 2 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας του Πυθαγόρας Κοντακαιΐκων F.C. ως προπονητής έφτασε η ώρα να αποχωρήσω .
Δυστυχώς κάποια πράγματα που ειπώθηκαν από μέλος της διοίκησης ξεπέρασαν τα όρια του ποδοσφαίρου και προσέβαλαν την ιδιότητα μου ως προπονητή και την αξιοπρέπεια μου ως άνθρωπο.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους αυτά τα δύο χρόνια και εκτός του πρωταθλήματος που κατακτήσαμε, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια, το σημαντικότερο είναι ότι καταφέραμε να μάθουμε μέσα από τις αποτυχίες να σηκωνόμαστε ξανά, να γινόμαστε καλύτεροι και να προσπαθούμε πάλι όλοι μαζί για το καλό της ομάδας μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Σαπουνά που αυτά τα δύο χρόνια στάθηκε δίπλα μου και δίπλα σε όλα τα παιδιά στα εύκολα μα κυρίως στα δύσκολα και πάντα κρατούσε την ισορροπία της ομάδας όπως κάνει ένας καλός πατέρας στην οικογένεια του. Τον ευχαριστώ και τον θαυμάζω ταυτόχρονα γιατί μετά από όλα αυτά που άκουσε για εκείνον και το παιδί του, ακόμα υπερασπίζεται τον σύλλογο και πάει στο γήπεδο που προπονείται η ακαδημία μας ώστε να φροντίσει για τα παιδιά.

Ευχαριστώ επίσης τον κύριο Δημήτρης Κυπραίου για την συνεργασία και την στήριξη.

Πάνω από όλους και όλα σημασία έχει η ομάδα, όλοι εμείς είμαστε περαστικοί και απλά προσπαθούμε να διατηρήσουμε ζωντανούς τους ερασιτεχνικούς συλλόγους.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου