- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Σταμάτης Σαπουνάς δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα

Με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμώ να ενημερώσω τα μέλη και τους φίλους του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα Κοντακαιίκων ότι αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου ή του Μέλους του Δ.Σ. στις αρχαιρεσίες του σωματείου που θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Ο λόγος της απόφασής μου είναι κάποιες προσβλητικές φράσεις που δέχθηκα εγώ προσωπικά, αλλά και ο γιος μου και αθλητής του σωματείου από μέλος της διοίκησης, οι οποίες με στενοχώρησαν ιδιαίτερα, δείχνοντας αγνωμοσύνη για όλα όσα έχω προσφέρει στο σύλλογο και προσβάλλοντάς με σαν προσωπικότητα και σαν πατέρα.

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών Ικαρίας: Ανακοίνωση-Πρόσκληση

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 10 Μαίου 2024 και ώρα 6.30 μ.μ. (18.00) στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Δημητρίου Ραχών, με τα παρακάτω θέματα :

Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2023.

Έγκριση Οικονομικού Προϋπολογισμού έτους 2024.

Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει η προβλεπόμενη από το Καταστατικό του Συλλόγου απαρτία, η Συνέλευση θα γίνει στις 8.30 μ.μ.(20.30) την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

SamosSport.gr

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Αποχώρησε ο Σταματάκης από τον πάγκο του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα

Με ανάρτηση του στο f/b ο Στέλιος Σταματάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας των Κοντακαιίκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Μετά από 2 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας του Πυθαγόρας Κοντακαιΐκων F.C. ως προπονητής έφτασε η ώρα να αποχωρήσω .
Δυστυχώς κάποια πράγματα που ειπώθηκαν από μέλος της διοίκησης ξεπέρασαν τα όρια του ποδοσφαίρου και προσέβαλαν την ιδιότητα μου ως προπονητή και την αξιοπρέπεια μου ως άνθρωπο.